AKKENTLİ “ CHP BİR AİLEDİR DUAYEN ABİLERİMİZ EN KIYMETLİLERİMİZDİR”

AKKENTLİ “ CHP BİR AİLEDİR DUAYEN ABİLERİMİZ EN KIYMETLİLERİMİZDİR”

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, adaylık açıklamasının ardından Söke’de siyasetin duayeni olan isimleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, adaylık açıklamasının ardından Söke’de siyasetin duayeni olan isimleri ziyaret etmeye devam ediyor. Akkentli, partinin duayen isimleri önceki dönemlerde İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanlığı, belediye başkan adaylığı yapmış Murat Alagöz, Yusuf Günal ve Levent Tuna’yı ziyaret ederek, görüş ve tavsiyelerini aldı.

393129797-743012924360675-3041990409129563691-n.jpg

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Söke’yi daha ileriye taşımak ve farklı projelerle her alanda daha yaşanabilir bir yer olması için mücadele etmek üzere yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Söke siyasetinin duayen isimlerine ziyaretlerini sürdürüyor.

untitled-4235.jpg

Akkentli, CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı Nursen Tunç, CHP Söke İlçe Örgütü ve CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Sibel Polat ile birlikte Önceki Dönemlerde İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanlığı görevlerini yerine getirmiş Sn. Murat Alagöz, Partinin duayen ismi Önceki Dönem İlçe Başkanı Sn.Yusuf Günal ve yine partinin duayen isimlerinden olan önceki dönemlerde partiden belediye başkanı adayı olmuş Sn. Levent Tuna'yı ziyaret etti.

untitled-4237.jpg

“ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ”
Oldukça samimi ve güzel diyalogların yaşandığı ziyaretlerde duayen isimler, Akkentli’ye Söke Belediye Başkan Adaylığı için çıktığı yolda desteklerini, iyi dilek ve dualarını ileterek, kendi siyasi yaşamlarında yaşadıkları olaylardan örneklerle tavsiyelerde bulundular.
Duayen isimler,” Fatih, bizim partimizin öz çocuğu, öz evladı. Çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. İnşallah CHP Genel Merkezi kendisini aday gösterdiğinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını beşinci dönemde Söke'de dalgalandırmaya devam edecek ziyaretlerinden çok memnun kaldık” dediler

untitled-4245.jpg

​​​​​​​AKKENTLİ:”DUAYEN ABİLERİMİN VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Akkentli de partinin duayen isimleri, kıymetli büyüklerine vermiş oldukları destekten dolayı ayrı ayrı teşekkür etti. Akkentli,”CHP bir ailedir duayen abilerimiz de bizlerin en kıymetlileridir. Ellerinden öpüyorum çıkmış olduğum yolda vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.