AKKENTLİ CUMARTESİ GÜNÜNÜ ÜRETİCİLERLE GEÇİRDİ

AKKENTLİ CUMARTESİ GÜNÜNÜ ÜRETİCİLERLE GEÇİRDİ

Akkentli, cumartesi gününü üretici ziyaretlerine ayırdı. Sökeli üreticiler Halil ve Necati Kırlı’nın besi çiftliğini ziyaret etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, cumartesi gününü üretici ziyaretlerine ayırdı. Sökeli üreticiler Halil ve Necati Kırlı’nın besi çiftliğini ziyaret eden Akkentli, “Şehrimize katma değer yaratan bu güzel insanı yürekten tebrik ediyorum. Bölgemize süt ve süt ürünleri sektöründe önemli katkıları olan ve teknolojik yeterliliği sağlamış olan hemşerilerimize bereketli ve bol kazançlar diliyorum”dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, yeni işyeri açan Sökelileri ziyaretinin ardından cumartesi gününü de üreticilere ayırdı. Akkentli, Sökeli üreticiler Halil ve Necati Kırlı’nın besi çiftçiliğini ziyaret ederek, çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Besi çiftliğini gezen Akkentli, son teknoloji ile donatılmış çiftliğe de hayran kaldı.


KIRLI:”MAHALLEMİZİN ÇOCUĞU AKKENTLİ’NİN BU YERLERDE OLMASI BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ”
Üretici Halil Kırlı, içlerinden biri olan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Fatih Akkentli, bizim mahallemizin çocuğu. Ben Fatih Akkentli’ nin çocukluğunu bilirim. Aynı mahallede yaklaşık 46 yıl bakkallık yaptım. Kendisinin bu yerlerde olmasından gurur duyuyoruz. Bizim çocuğumuzun bu işlerde olması bizler için de büyük gurur. Bugünde bizi ziyaret etti, teşekkür ediyoruz. Köylü çocuğu, halk çocuğu. Allah yolunu açık etsin. Her zaman destekçisiyiz, her zaman yanındayız.”


AKKENTLİ:”TARIM VE HAYVANCILIK HER ZAMAN ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA”
Aydın’ın ve Söke için katma değer yaratan üreticileri yürekten tebrik eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, her zaman üreticilerin yanında olduklarını ifade etti. Akkentli, “Bölgemize süt ve süt ürünleri sektöründe önemli katkıları olan ve teknolojik yeterliliği sağlamış olan hemşerilerimize bereketli ve bol kazançlar diliyorum. Hayvancılıkla uğraşanların ve süt üreticilerinin büyük sıkıntı içinde olduklarını biliyoruz. Tarım ve hayvancılık her zaman önceliklerimiz arasında olmaya devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun da üreticilerimize yönelik önemli destekleri oluyor. Üretime ve üreticiye verdiğimiz önem ve desteklerimiz bundan sonra da devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.