AKKENTLİ, ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMADI

AKKENTLİ, ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMADI

Akkentli, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde lise öğretmenleri Hüsniye-Çetin Gökkonca çifti ile CHP’nin duayen ismi ve parti okulu eğitmeni emekli öğretmen Ahmet Ormancı’yı evlerinde ziyaret etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde lise öğretmenleri Hüsniye-Çetin Gökkonca çifti ile CHP’nin duayen ismi ve parti okulu eğitmeni emekli öğretmen Ahmet Ormancı’yı evlerinde ziyaret etti. Akkentli, “Hüsniye ve Çetin Öğretmenlerim ile Ahmet Öğretmenimizin şahsında tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bir vefa örneği gösterdi. Akkentli, 24 Kasım Öğretmenler Günü çerçevesinde kendisinin bugünlere gelmesinde emeği olan, Söke Yavuz Selim Lisesi’nden öğretmenleri Hüsniye-Çetin Gökkonca çiftini evlerinde ziyaret etti.

Akkentli, öğretmenlerinin elini öperek Öğretmenler Günü’nü tebrik etti, çiçek takdim ederek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selam ve tebriklerini iletti.
Oldukça samimi bir sohbet ortam ortamında geçen ziyarette geçmiş okul anıları da anlatıldı.

GÖKGONCA ÇİFTİ: FATİH AKKENTLİ’NİN YAPTIĞI İŞLERLE HER ZAMAN GURUR DUYDUK”
Ziyaretten duydukları memnuniyeti ve mutluluğu ifade eden Öğretmen Hüsniye Gökgonca ile Çetin Gökgonca, kendilerini unutmayan Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye teşekkür ettiler. Akkentli’nin yaptığı işlerle ilgili her zaman gurur duyduğunu belirten Gökgonca çifti, Fatih Akkentli’nin kendileri ve Söke için çok değerli olduğunu söyledi.

AKKENTLİ:”ÖĞRETMENLERİME LAYIK BİR ÖĞRENCİ OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA”
Gökgonca çiftinin evinde konuşan Akkentli de, “Hüsniye ve Çetin Öğretmenlerimin şahsında tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Başta, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bugüne kadar hain terör saldırıları neticesinde şehit olan ayrıca ahirete göç etmiş tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Kendilerini bir kez daha minnetle anıyorum. Tabii öğretmenlerimize layık bir öğrenci olabildiysem ne mutlu bana. Hayatta öğrendiğimiz çoğu kuralları öğretmenlerimizden öğrendik. Bugün eğer ortaya bir şeyler çıkarabiliyorsak ne mutlu bize. Bize gösterilen bu yolda ilerleyerek bunu yaptık. Bizi yetiştiren; annemize, babamıza, öğretmenlerimize, bizde emeği olan tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum. İnşallah onlara layık bir evlat olarak bu vatan için, bu millet için, bu topraklar için güzel şeyler yaparız.” ifadelerini kullandı.
Akkentli, öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çektirerek, evlerinden ayrıldı.

AKKENTLİ, PARTİ EĞİTMENİ AHMET ORMANCI’YI DA ZİYARET ETTİ
Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü ziyareti bununla sınırlı kalmadı. Akkentli, CHP Söke’nin duayen ismi, parti okulu eğitmeni aynı zamanda Söke Lisesi’nden emekli rehber öğretmen Ahmet Ormancı’yı da evinde ziyaret etti.
Akkentli, Ormancı’nın da elini öperek, gününü kutlayarak, çiçek takdim etti ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selam ve tebriklerini iletti.
Akkentli ve Ormancı, öğretmenlikten, siyasete koyu bir sohbet gerçekleştirdi.
Ziyaretin sonunda Akkentli ve Ormancı günü anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.