AKKENTLİ ÖZER’İN AÇIKLAMASINA CEVAP VERDİ: “YAPILAN BABALI OĞULLU BİR KUMPAS GİRİŞİMİDİR”

AKKENTLİ ÖZER’İN AÇIKLAMASINA CEVAP VERDİ: “YAPILAN BABALI OĞULLU BİR KUMPAS GİRİŞİMİDİR”

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli hakkında çıkan asılsız haberlerle ilgili olarak şahsi sosyal medya hesabından “Kamuoyuna “başlıklı açıklama yayımladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli; şahsi sosyal medya hesabından yaptığı ve Söke Tariş Başkanı İsmail Özer’in, bazı basın yayın kuruluşlarına yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle bu bilgiyi kamuoyu ile paylaşma gereği duyduğunu belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

KAMUOYUNA;
Değerli Kamuoyu,
Söke Tariş Başkanı İsmail Özer’in, bazı basın yayın kuruluşlarına yapmış olduğu açıklamalar sebebiyle bu bilgi kamuoyu ile paylaşma gereği duyulmuştur.
Adliyeye iki kurumun arasındaki bir tahsis konusunu görüşmek üzere gittim. Yalnız gittim. Yanımda 5-6 kişi getirdiğim yalan bir ifadedir. Adliye binasında daha önceden şahsıma, aileme karşı etmiş olduğu küfürlerden dolayı şikayetçi olduğum İsmail Özer, kendisi bana omuz atmıştır.
Ben kendisine “Yakışıyor mu? Koskoca adamsın böyle hareketler bana neden omuz atıyorsun?” dedim. Kendisi bana sinkaflı bir şekilde cevap verip “Adliye çıkışında görüşelim!” dedi. Bende işimi bitirip kendisini adliye kapısında beklemeye başladım. Adliye önünde beni tanıyan vatandaşlarımız ne olduğunu sordular, kimseye bir şey demedim. Mahkememe çıkışı aracı ile önümde durup aracın içinden sinkaflı kelimeler söyledi.
Kesinlikle aracın önünü kesme söz konusu değildir. Aracın içinden söylediklerini aynı şekilde kendisine buradan bir kez daha iade ediyorum.
İsmail Özer, oradan ayrılınca bir kişinin kayıt yaptığını vatandaşlar fark etti. “Ben de sen gazeteci misin? Ne hakla benim görüntülerimi çekiyorsun.” dedim orada toplaşan vatandaşlar da tepki gösterdi. Israrla herkesin duyacağı şekilde “Kayıt yapan kimdir tanıyan var mı? ben kendisinden şikayetçiyim” ifadelerini kullandım.
Emniyet yetkilileri buyurun şikayetçi olun dedi.
Ben emniyet yetkililerine dahi kayıt yapan şahsın kim olduğunu sordum. Yetmedi içeride adliye görevlilerine sordum söyleyen olmadı. Emniyete gittiğimde öğrendim. Kendisini avukat olarak tanıtmadı. Söylemedi. Babalı oğullu danışıklı dövüş kumpasının mağduru durumum ortadayken, bu tezgahtan siyaset çıkarmaya, kendini bu oyun ile geçmişte bizlere yaptıklarını aklamaya çalışanları kamuoyunun vicdanı ile baş başa bırakıyorum. Yapılan oyun ile ilgili izinsiz kayıt ve basına servis edenler hakkında suç duyurusunda bulduğumu bu konudaki yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı kamuoyunun bilgisine sunuyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.