AKKENTLİ: “SÖKE HALKININ MENFAATLERİ İÇİN OTURMAYACAĞIM MASA, BULUNMAYACAĞIM TOPLANTI, GİTMEYECEĞİM KAPI YOKTUR”

AKKENTLİ: “SÖKE HALKININ MENFAATLERİ İÇİN OTURMAYACAĞIM MASA, BULUNMAYACAĞIM TOPLANTI, GİTMEYECEĞİM KAPI YOKTUR”

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, adaylık açıklamasının ardından kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, adaylık açıklamasının ardından kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Akkentli, birlik beraberlik mesajlarının verildiği toplantı da Akkentli, bu memleketin nelere ihtiyacı olduğunu çok iyi bildiğini belirterek,” Ben bir şey söylemiş isem yaparım bir şey de yapacaksam sadece onu Fatih Akkentli yapar. Yani bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, 30 Kasım günü yaptığı adaylık açıklamasının ardından dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Akkentli bugünde Söke Harikalar Diyarı Parkı’nda basın mensupları ve CHP Söke İlçe Örgütü ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

393126727-740887791239855-5739670979317495419-n.jpg

Toplantıya CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Polat, CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı Nursen Tunç, eşi Nazan Akkentli ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

401444935-740867997908501-2415638895061405882-n.jpg

AKKENTLİ:” BU GÖREVDE HEM CUMHURİYET HALK PARTİSİ HEM DE BASIN MENSUPLARININ TEMSİLCİSİYİM”
Oldukça samimi bir ortamda geçen kahvaltı sonrası açıklama yapan CHP Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, konuşmasına basın mensuplarına teşekkür ederek başladı. Akkentli, ”Bildiğiniz üzere 30 Kasım’da Söke Belediye Başkanı adaylığımı açıklamıştım. Öncelikle burada bulunan tüm basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Neden teşekkür ediyorum. Oradaki ambiyansı, köşelerinize, gazetelerinize ve sütunlarınıza taşıdığınız için, bunu dünyaya Söke’ye duyurduğunuz için. Vizyon belgemizi noktasına virgülüne dokunmadan en ince ayrıntısına kadar anlatıp yazıp onları okuyucularla paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin koridorlarında yetişmiş, gençlik kollarından bugüne kadar görev almış bir arkadaşınızım. Ama aynı zamanda basının içerisinden çıkan bir arkadaşınızım. Neden? Çünkü ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin gençlik kollarında da basın sözcüsüydüm. İlçe başkan yardımcılığı yaparken de basından sorumlu ilçe başkan yardımcısı olarak çalıştım. İl başkan yardımcılığı yaparken de basından sorumluydum. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde bölge Koordinatörlüğü görevinde bulunuyorum, o görevde bulunurken de yine basınla ilgili çok önemli çalışmalarımız olmuştu. Söke basınımızda yakalamış olduğumuz bu uyumu daha sonra büyükşehir belediyesinde göreve başladıktan sonra Aydın basınıyla ve oradaki diğer basın mensubu arkadaşlarımızla da aynı samimiyeti yakaladık. Hem Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Söke’nin öz evladı olarak bu göreve çıkıyorum hem de basının içerisinden yetişmiş, basına destek olmuş, basınla beraber omuz omuza yürümüş, beraber haber koşturmuş bir arkadaşınız olarak basının temsilcisi olarak da bu göreve çıkıyorum. Hem Cumhuriyet Halk Partisi hem de basın mensuplarının temsilcisiyim bu görevde. Yol arkadaşlarım diye hitap etmek istiyorum sizlere. Bugüne kadar beraber yol yürüdük, beraber çalıştık, beraber haberler yaptık, bundan sonra da Söke’miz için memleketimiz için ne gerekiyorsa onu yapmaya gayret göstereceğiz. Hep birlikte Allah’ın izniyle bu mutlu sona ulaşacağız. Beni tanıyanlar bilir. Bugüne kadar ne söylediysem, söylediğim sözün arkasında durmuşumdur. Yapamayacağım işin de sözünü hiçbir zaman vermedim. Bu kadromuzla, basın mensuplarımızla Söke’mize, halkımıza, bölgemize hep beraber hizmet etmeye devam edeceğiz. O gün mazbata almaya gittiğimiz basın mensubu arkadaşlarımı şimdiden başkanlık mazbatasını beraber almaya davet ediyorum“ dedi.

407252513-740868417908459-7068989517002958038-n.jpg

“BEN BİR ŞEY SÖYLEMİŞ İSEM YAPARIM, BİR ŞEY DE YAPACAKSAM SADECE ONU FATİH AKKENTLİ YAPAR”
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nden adaylık onayı geldikten sonra Söke için neler yapacaklarını daha ayrıntılı paylaşacağını belirten Akkentli, “O günkü açıklamamızda, vizyon belgemizde neler yapabileceğimizi anlatmıştık. Yarın bir gün sayın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizin bizim adaylığımızı onayladığı noktada da projelerimizi ve Söke’mize neler yapabileceğimizi anlatacağız, söyleyeceğiz. Kısaca şunu özetleyeyim. Bütün buradaki basın mensubu arkadaşlarım bilir. Yani ben Söke'ye 8 yaşından beri hizmet etme arzusuyla mücadele vermiş bir arkadaşınızım. Söke’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde doğdum büyüdüm bütün Söke’nin kültürünü biliyorum. Burada yaşayanları biliyorum. Gece buradayım, gündüz buradayım, evim burada ailem burada hep beraber burada yaşıyoruz. Bu memleketin nelere ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorum yani içimizdeki bütün basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte halkımızın büyük bir kitlesi bilir ki ben bir şey söylemiş isem yaparım, bir şey de yapacaksam sadece onu Fatih Akkentli yapar. Bunu bir megalomanlık egoizm noktasında düşünmeyelim. Yani bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Her basın mensubu arkadaşımız her vatandaşımız der ki yani evet bunu Fatih yapar. Biz bu noktadayız. Bu gücümüzle bugüne kadar yaptıklarımızla bunu ispatladık bugünden sonra da Söke’mize neler yapabiliriz, Büyükşehir Belediyesi’nde bu görevde bulunurken neler eksik kalmış Söke'de veya nelere ihtiyacımız var bunların tespitini yaptık.” dedi.

407279086-740868577908443-5149360718275006032-n.jpg

“EN BÜYÜK TEŞEKKÜRÜM ÖZLEM ÇERÇİOĞLUNA “
Belediye başkanlığını çocukluğundan beri kafasına koyduğunu,10 yıl öncede tamamen şekillendiğini anlatan Akkentli, bu süreçte kendisine destek olan başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere tüm görev aldığı kademelerdeki yönetici arkadaşlarına teşekkür etti. Akkentli,” Bu süreç içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe teşkilatımıza, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurullarında görev aldığım yönetici arkadaşlarımıza ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ediyorum. Çünkü Neden? Sayın başkanımız hem belediyeciliği öğrenmem açısından hem sahadaki sorunları hem de vatandaşla birebir diyaloğu geliştirmem açısından beni Söke’de ve bölgemizde çok önemli bir görevde değerlendirdi ve inanılmaz bana müsamahalar gösterdi, inanılmaz sahip çıktı ve önümü açtı. Bu konuda en büyük teşekkürüm, en büyük minnet borcum, bu belediye başkanlığında benim önümü açmasından dolayı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na. Bu yolun sonunda ben bu koltuğa oturursam, oturacağıma da yürekten inanıyorum halkımızın desteği büyük ama unutmasınlar ki ben beni bu yolda yüreklendiren, önümü açan, siyaseti bir kez daha öğreten Özlem Çerçioğlu’na minnetlerimi sunuyorum. “dedi.

407313247-740868481241786-5186373264375723186-n.jpg

“KİMSEYE BİR KIRGINLIĞIM,KONUŞMAMAZLIĞIM YOK. ARTIK SÖKE’MİZ İÇİN YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ”
Söke’de uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliği yapıldığını, bu süreçte görev alan tüm belediye başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirten Akkentli, hiç kimseye karşı bir kırgınlığı olmadığını yeni sayfa açtığını söyledi. Akkentli, “Uzun yıllardır Söke’mizde Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliği yapılıyor. Özellikle de halkımız sürekli olarak her seçimde oyunu artırarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek oluyor. Dolayısıyla Söke’mize daha önceki belediye başkanlarımızın yapmış olduğu hizmetlerden kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Sayın Necdet Özekmekçi daha sonra göreve gelen yine bizim partimizde yaklaşık 4,5 yıl belediye başkanlığı yapan Sayın Süleyman Toyran, Sayın Levent Tuncel ve 3-4 aylığına uyumlu bir şekilde Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimiyle bu görevi yerine getiren mevcut başkanımıza da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz onlardan aldığımız bayrağı onlardan aldığımız iradeyi daha uzağa daha yukarıya daha ileriye götürmek istiyoruz, ekibimizle kadromuzla arkadaşlarımızla. Tabii Büyükşehir yasasıyla buradaki hizmet etme alanımız, daha genişledi. Karakaya’dan Doğanbey’e Serçin’den Argavlı’ya bir hizmet ağımız var. Burada büyükşehir belediye başkanımızla, büyükşehir belediyesi bürokratlarımızla, büyükşehir belediyemizle uyum içerisinde olunması gerekiyor. Uyum içerisinde olan ilçelerimizi görüyoruz. Uyum derken farklı anlaşılmasın. Yani ben büyükşehir belediyesindeki yapının içerisinden çıkmış bir arkadaşınızım oradaki ve oradaki yönetici arkadaşlarımız, genel müdürümüz, genel sekreterimiz ülkemiz için çok önemli işlere imza attılar. Sayın büyükşehir belediye başkanımızın talimatıyla 10 yıldır 1 bir milyonu geçen bir hizmetimiz var Söke’miz de. Allah izin verirse hem oradaki bulunduğum görevden dolayı oluşan samimiyet dostluk ve orada derdimizi daha iyi anlatabilme noktasında. Allah nasip ederse 5 yıl sonra bugüne kadar yapılan hizmetlerin daha daha kat kat fazlasını yapmak istiyoruz. Bu konu ilgili hiç kimseye bir dargınlığım, hiç kimseye bir küskünlüğüm, hiç kimseyle konuşmama gibi bir durum söz konusu değil bugün yeni bir sayfa açılıyor. Bugüne kadar Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Cumhuriyet Halk Partisi'nde yöneticilik yapmış, il bir başkan yardımcılığı yapmış bir Fatih Akkentli vardı.

407361727-740868361241798-4985056642070917058-n.jpg

Bugüne kadar yaptık yaptık geldik kırdık döktük küstük küstürüldük. Bunları bir yan tarafa koyduk. Artık Söke’miz için yeni bir sayfa açıyoruz. Onun için en önce bunu benim yapmam lazım. Benim hiç kimseye karşı bir kızgınlığım küskünlüğüm kırgınlığım yok. Bugüne kadar yaşananlardan dolayı herkese hakkımı helal ediyorum herkes de bana hakkını helal etmesini istiyorum. Söke'ye hizmet gelmesi için Söke halkının refahı, huzuru için oturmayacağım masa, bulunmayacağım ortam, gitmeyeceğim devlet kapısı yoktur. Gittiğimiz yerde derdimizi iyi anlatabilme kabiliyetine sahip olduğumu düşünüyorum bugüne kadar yaşadıklarımızdan dolayı en büyük gücümüz de Özlem Çerçioğlu. Başka kurumlarımızla ilgili sıkıntılarımız mutlaka olacaktır. Bunları da bütün Söke’mizle, STK sivil toplum örgütleri, basınımızla, kamuoyu oluşturup bölgemizin bir sıkıntısı varsa sorunu varsa devletimizin ilgili kurumları ile bunları yerine getirmek için elimden ne geliyorsa göstereceğime kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

407362158-740867834575184-6484901201460066406-n.jpg

CHP Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, konuşmasının ardından toplantıya katılan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.