AKKENTLİ VE ATABAY’DAN ORTAK ÇAĞRI

AKKENTLİ VE ATABAY’DAN ORTAK ÇAĞRI

Başkan Atabay, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Turu için sandığa gitme çağrısında bulundu ve 13.Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP Söke İlçe Örgütü ile Söke İlçesi Sazlı Mahallesi’ndeki sanayi sitesinde esnaf ziyareti yaparak, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Atabay, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Turu için sandığa gitme çağrısında bulundu ve 13.Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, beraberindeki CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Can, CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı ve Örgütten Sorumlu Nursen Tunç Kaskan, CHP Söke Meclis Üyeleri Şabettin Kara, Mehmet Çınar, Egemen Dalgıç, CHP Söke CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Değerbilir ile Söke İlçesi Sazlı Mahallesi’ndeki Gaye Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ziyaret etti.
Esnaflara “Hayırlı İşler” dileğinde bulunan Başkan Atabay ve beraberindekiler “Pazar günü Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçelim. Sandığa gidelim, oylarımızı kullanalım. Vatandaşlık görevimizi yerine getirelim” dedi.

Esnafların ekonomik şartların kötü gitmesi ve hayat pahalılığından şikayet etmesi üzerine Başkan Atabay, “Hayat gerçekten çok pahalı. Sizlerin de zor bir süreçten geçtiğini biliyoruz. Ekonomi ile ilgili Sayın Kılıçdaroğlu’nun çok güzel bir paketi var. Cumhurbaşkanı olduktan sonra bu paketi yürürlüğe koyacak. Ondan sonra ekonomi düzelecek ve şahlanacak. Ama önce ekonomiyi bu hale getirenleri göndermek lazım. Pazar günü Kemal Kılıçdaroğlu'nu seçelim. Sonra ekonomimiz eskisinden daha iyi hale gelsin” ifadelerini kullandı.


BAŞKAN ATABAY; “SANDIĞA GİDELİM, OYLARIMIZI KULLANALIM”
Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, şu an bütün CHP’li belediye başkanlarını sahada var güçleri ile çalıştığını ve esnafları tek tek gezerek şikayet ve taleplerini aldıklarını dile getirerek bir kez daha pazar günü yapılacak olan seçimlerde 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi. Başkan Atabay, “28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Turu için mutlaka sandığa gidelim. Sadece kendiniz değil akrabanızın, eşinizin, dostunuzun da gitmesini sağlayın. Pazar günü sandığa gidelim, oyumuzu kullanalım. Bu zaten en önemli vatandaşlık görevlerimizden biri. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçelim başta ekonomi olmak üzere hayatımızdaki tüm olumsuzluklar bir bir düzelsin.

AKKENTLİ, “SANDIĞA GİDELİM, KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN 13. CUMHURBAŞKANI YAPALIM”DEDİ.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’de Başkan Atabay’ın sözlerini destekleyerek başta Sökeliler olmak üzere tüm Aydınlılara sandığa gitme çağrısını yineledi. Akkentli, “Tüm vatandaşlarımıza buradan sesleniyorum. Sandığa gidin, oyunuza sahip çıkın. Oy namustur. Sizden rica ediyorum. Lütfen değerli hemşerilerim, Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde oyunuzu kullanın. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı yapalım”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.