AKKENTLİ VE CHP HEYETİ İYİ PARTİ  SÖKE İLÇE KONGRESİ’NE KATILDI

AKKENTLİ VE CHP HEYETİ İYİ PARTİ SÖKE İLÇE KONGRESİ’NE KATILDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, CHP önceki dönem ilçe başkanı Hüseyin Akkaya ile birlikte seçimlere katılarak, Çelikez’e başarı diledi.

İyi Parti Söke İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’ni yaptı.Mevcut başkan Çağlar Çelikez’in tek aday olarak girdiği seçimlerde delegeler Çelikez’i bir kez daha başkanlığa seçti.

Çelikez’in güven tazeleyerek çıktığı seçimlere Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem ilçe başkanı Hüseyin Akkaya ile birlikte katılarak, başarı dileklerini iletti.


İYİ Parti Söke İlçe Başkanlığı 3.Olağan İlçe Kongresi’ni bugün Söke Sanayi Sitesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Delegelerin yoğun ilgi gösterdiği seçime mevcut başkan Çağlar Çelikez tek liste ile girdi. İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin’inde katıldığı seçimlerde Çelikez delegelerin güvenini alarak bir kez daha başkanlığa seçildi.

İyi Parti Söke İlçe Başkanlığı’nın Kongresi’ne Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, Cumhuriyet Halk Partisi Önceki Dönem İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya ile birlikte katıldı.

AKKENTLİ:”ÇAĞLAR ÇELİKEZ VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLERİM”
Akkentli ve CHP Heyeti, delegelerden bir kez daha onay alan Çağlar Çelikez’e ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi. Akkentli, “İyi Parti Söke İlçe Başkanlığı bugün olağan kongresini yaptı. Mevcut başkan Çağlar Çelikez tek adaydı. Seçimler de aday olan ve göreve yeniden seçilen Çelikez Başkanımıza ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar dilerim. Memleketimize, Söke’mize, Aydınımıza hayırlı uğurlu olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.