AKKENTLİ’DEN BELEDİYE PERSONELİNE SALDIRIYA TEPKİ

AKKENTLİ’DEN BELEDİYE PERSONELİNE SALDIRIYA TEPKİ

Davutlar Sevgi Plajı'ndaki barınağın Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilmek istenmesi sonrası büyükşehir karşıtı yapılan yayınlara hem yorumcu olarak hem sponsor olarak destek veren Hüseyin Kaya, tepkinin dozajını kaçırdı.

Kaya, Söke Albayrak Caddesi'nde görev yapan Büyükşehir UKOME ekiplerine saldırdı.Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak hem saldırıyı kınadı hem de mesai arkadaşına geçmiş olsun dileklerini iletti. Akkentli, mesajında "Halka hizmet etmemizin önüne kimse geçemez" dedi.

Son günlerde Davutlar Sevgi Plajı Barınağı Sorumlularının, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne karşı yaptığı yayınların sponsorluğunda ve engelli, kanser hastası Müjgen Tunçay’ın mallarını kendi üstlerine geçirme olayında adı geçen Hüseyin Kaya,tepkisini medeni yollardan çözmek yerine şiddeti başvurdu. Büyükşehir karşıtı yapılan yayına hem yorumcu olarak hem sponsor olarak destek veren Hüseyin Kaya, Söke Albayrak Caddesi'nde halka hizmet etmek için var gücü ile çalışan Büyükşehir UKOME ekiplerine saldırdı.

AKKENTLİ:"HALKA HİZMET ETMEMİZİN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ"
Aydın Büyükşehir Belediyesi UKOME personeli İsmail Hanaylı'ın yaralanmasına neden olan saldırı sonrası Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak hem saldırıyı kınadı hem de tek amacı ailesine ekmek götürmek olan mesai arkadaşına geçmiş olsun dileklerini iletti. Mesajında 'Halka hizmet etmemizin önüne kimse geçemez' diyen Akkentli, devamında şu ifadelere yer verdi:
"Aydın Büyükşehir Belediyesi UKOME personeli olarak bugün Söke’de görevini yaparken saldırıya uğrayan mesai arkadaşımız İsmail HANAYLI’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor saldırıyı lanetliyoruz. Ailesine çocuklarına ekmek götürmek için sabah evinden çıkan ancak gözü dönmüş bir şehir eşkiyasının aracını üzerine sürmesi ve çarpması ile yaralanarak hastanede tedavi altına alınan değerli mesai arkadaşımızın bir an evvel sağlığına kavuşmasını umuyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini engelleyeceğini sanan aklı evveller siz çekilin aradan sahibiniz kimse o gelsin. Sizin gibi meczup, emek düşmanı kişilere bel bağlayanlar kimse görelim hepsini birden tarihe gömelim. Halka hizmet etmemizin önüne kimse geçemez. Ne iftiralarınız ne tehditleriniz ne saldırılarınız bizleri halka hizmet etme yolundan geri çeviremez. Bir yerde halk varsa orada Özlem Çerçioğlu vardır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.