AKKENTLİ’DEN JANDARMAYA HASTANEDE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

AKKENTLİ’DEN JANDARMAYA HASTANEDE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Söke’ye bağlı Akçakaya ile Pamukçular Mahallesi arasında bulunan bölgede yangın çıktı. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin hızlı ve yerinde çalışmasıyla kontrol altına alınan yangında bir jandarma astsubay yaralandı.

Söke’ye bağlı Akçakaya ile Pamukçular Mahallesi arasında bulunan bölgede yangın çıktı. Alevler, kısa sürede rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin hızlı ve yerinde çalışmasıyla kontrol altına alınan yangında bir jandarma astsubay yaralandı.

Güvenlik önlemi için bölgeye sevk edilen jandarma astsubay, engebeli arazide dengesini kaybederek düştü. Ayağında kırık oluşan astsubay yaralandı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan astsubayın ayağı alçıya alınarak tedavi edildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli önce sosyal medya hesabından “Söke’ye bağlı Akçakaya ile Pamukçular Mahallesi arasında bulunan bölgede çıkan yangına müdahale sırasında yaralanan Bağarası Jandarma Karakolunda görevli Astsubayımıza ve Jandarma Teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” cümlelerinden oluşan bir geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Daha sonra Jandarma Astsubayı hastanede tedavi gördüğü müdahale odasında ziyaret ederek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun geçmiş olsun dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.