AKKENTLİ’DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE HOŞGELDİNİZ MESAJI

AKKENTLİ’DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE HOŞGELDİNİZ MESAJI

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı. Tercihini Aydın’ın Söke İlçesi’nden yana kullanan gençlere ilk mesaj Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’den geldi.

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı. Tercihini Aydın’ın Söke İlçesi’nden yana kullanan gençlere ilk mesaj Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’den geldi. Uzun bir maratonun ardından üniversiteyi kazanan öğrencilere hoşgeldin diyen Akkentli,”tarihi ve kültürel zenginliklerin başkentinde sizde ev sahibisiniz. Hepinize başarılı ve mutlu bir üniversite hayatı diliyorum” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke’yi tercih eden üniversite öğrencileri için yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;” Hoş Geldiniz Gençler! Üniversite eğitimi için Söke’mizi tercih eden sevgili gençler, şehrinize hoş geldiniz. Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginliklerinin başkentinde artık sizde ev sahibisiniz. Dopdolu bir üniversite hayatı yaşamanız için sizleri bekliyoruz! Söke hepimizin evi, genç kardeşlerimiz ilçemizde kendilerini yalnız hissetmesinler, her türlü sorunlarında bize kolayca ulaşabilsinler diye biz hep varız. Her zaman sizlerin yanındayız. Hepinize başarılı ve mutlu bir üniversite hayatı diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.