AKKENTLİ’DEN YENİ İŞYERİ AÇAN SÖKELİLERE ZİYARET

AKKENTLİ’DEN YENİ İŞYERİ AÇAN SÖKELİLERE ZİYARET

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, yeni işyeri açan Sökelilere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, yeni işyeri açan Sökelilere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Akkentli, Başkan Özlem Çerçioğlu'nun da selam ve sevgilerini de iletti. Akkentli, ”Yaşanan ekonomik şartlar ortadayken yeni işyeri açmak büyük cesaret. Biz her zaman arkalarındayız” dedi.

Akkentli, ilk ziyaretini avukatlık ofisini açan Avukat Yusuf Özdil’i ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan da Akkentli’ye eşlik etti.
Akkentli, Özdil’e Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun selam ve sevgilerini de iletti


AKKENTLİ, YENİ İŞYERİ AÇAN ESNAFLARI DA UNUTMADI
Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, yeni işyerlerini hizmete açan esnaflar Serkan Yaşar ve Erkan Açıkgöz'ü de ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Bereketli bol kazançlar dileyen Akkentli, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun selam ve sevgilerini de paylaştı.


AKKENTLİ:”BU EKONOMİK ŞARTLAR ALTINDA YENİ İŞYERİ AÇMAK BÜYÜK CESARET AMA BİZ HER ZAMAN ARKALARINDAYIZ”
Ziyaretler sırasında duygu ve düşüncelerini de paylaşan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, yeni işyerlerinin başta işyeri sahipleri olmak üzere, Söke ekonomisine ve Sökelilere hayırlı olmasını dileyerek, ”Yaşanan ekonomik şartlar ortadayken yeni işyeri açmak büyük cesaret. Peygamber Efendimizin de bununla ilgili sözü vardır. Kendisine “Geçimimizi helal yoldan temin için ne gibi işler yapalım?” diye soranlara “Ticaret yapın çünkü rızkın onda dokuzu ticarettedir” diye yol göstermiştir. Bu sözden yola çıkarak bu genç arkadaşlarımızda yeni işyerlerini açtılar. Hayırlı, bereketli kazançları olsun. Biz her zaman onların arkanızdayız. Bize ne zaman ihtiyaç duyarlarsa bir telefon ile ulaşmaları yeterli. Bir kez daha yeni işyerlerimizin Söke’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.