AKKENTLİ’NİN OLDUĞU YERDE BARIŞ SEVGİ VAR DOSTLUK VAR... KÜSKÜNLÜK SONA ERDİ

AKKENTLİ’NİN OLDUĞU YERDE BARIŞ SEVGİ VAR DOSTLUK VAR... KÜSKÜNLÜK SONA ERDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Muhtarlar Çalıştayı, sorunların tespit ve çözümü noktasında etkili olduğu kadar buzları da eritti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Muhtarlar Çalıştayı, sorunların tespit ve çözümü noktasında etkili olduğu kadar buzları da eritti. Söke Ziraat Odası seçimlerinde karşı karşıya gelen Pamukçular Muhtarı ve Oda Başkanı Mustafa Tanyeri, Söke Ziraat Odası Meclis Başkanı Yusuf Çam ile Burunköy Muhtarı Muharrem Kaçar uzun bir süreden sonra ilk kez bir araya geldi.

"Bir sihirli el değdi"
Buzların erimesindeki faktör Fatih Akkentli oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, iki muhtarı yanyana getirmek için çaba sarf etti. Gece yemek bölümündeki oturma düzeninde iki muhtar bir araya getirildi. Fatih Akkentli'nin sihirli elinin değdiği iki muhtar, Ziraat Odası Meclis Başkanı ve Güllübahçe Muhtarı Yusuf Çam'ın olduğu masada keyifli bir gece geçirdi. Ayrıca buzları eriten Mustafa Tanyeri ve Muharrem Kaçar, Fatih Akkentli ile objektife poz vererek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

untitled-3615.jpg

untitled-3616.jpg

untitled-3617.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.