Akmazlar: Mustafa Savaş gününü  gün, keyfini keyif ediyorsun

Akmazlar: Mustafa Savaş gününü gün, keyfini keyif ediyorsun

CHP Söke İlçe Başkanı Muammer Akmazlar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da AK Parti Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'a yüklendi.

CHP Söke İlçe Başkanı Muammer Akmazlar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da AK Parti Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'a yüklendi. Akmazlar,Savaş'ın AKParti hükümetinin 22 yıldır yapması gereken işleri yapamadıklarını itiraf ettiğini ifade etti.

Aydın Milletvekili Mustafa Savaş AK Parti hükümetinin hizmetlerindeki eksiklikleri kabul ederek Bağarası bölgesine yeterli hizmet sağlanamadığını itiraf etti. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Söke İlçe Başkanı Muammer Akmazlar, Savaş'ı eleştirerek görev süresi boyunca Aydın'a somut bir katkı sağlamadığını şehirde bir evi bile olmadığını ifade etti. Akmazlar paylaşımında şu ifadelere yer verdi;"
AKP Aydın milletvekili Mustafa Savaş, yine AKP hükümetinin yıldır yapması gereken işleri yapamadıklarını itiraf etmiş. Bağarası’na ne yaptınız acaba siz. 22 yıldır hangi taşı kaldırıp taş üzerine koydunuz. Bu millete zamdan pahalılıktan başka ne getirdiniz. Şu şehirde bir evin bile yok. Gidip gidip DSİ misafirhanesinde kalıyorsun. Gününü gün, keyfini keyif ediyorsun. Şu mübarek ramazan gününde sizin yüzünüzden insanlar bir susamlı pidenin kokusunu bile alamıyor. 100 gram kıymayı mutfağına sokamıyor. Eskiden hurmayla oruç açamayan millet zeytini bulamıyor. Bunun vebali bile size yeter. Pazarda 50 liranın altına ot bile vermiyorlar sayenizde. Aydın’ın kaybedeni olarak tarihe geçtin hala yüzün kızarmıyor. Allah seni bildiği gibi yapsın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.