AKP DİDİM KANUN TANIMIYOR

AKP DİDİM KANUN TANIMIYOR

Didim eski Belediye Başkanı Ünal Boztürk’ün İlçe Tarım Müdürlüğünde memur olan oğlu Ramazan Boztürk’ün yaklaşık 2 senedir neredeyse hiç işe gitmeden maaş alıyor ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununu çiğniyor.

Gerçek Gazetesi/ Durmuş Tuna
AKP Belediye Başkan Aday Adayı olarak esnaf ziyaretlerine çıktığı görülen Boztürk'ün AKP İlçe Toplantılarına katıldığı, kongrelerde bulunduğu ve neredeyse tüm siyasi çalışmalara eşlik ettiği öğrenildi. Siyasi çalışmalara katıldığı fotoğraflarla belgelenen Boztürk’ün, fotoğrafların paylaşım tarihine ve saatlerine bakılınca mesaisini AKP İlçe Teşkilatında geçirdiği ortaya çıktı.

İlçe Tarım Müdürü ile Didim Kaymakamımın bu duruma sessiz kalması "İlçede Devlet Kanunları AKP’ye uygulanmıyor mu?" sorusunu gündeme getirdi. Vatandaşlar; "Didim AKP'de başka aday bulamıyorlar mı da bir devlet memurunu aday diye gezdiriyorlar?" şeklinde tepki gösteriyorlar.

DİDİM AKP'DE VELA DÖNEMİ YAŞANIYOR
Didim eski belediye başkan adaylarından Ömer Vela’nın oğlu Mehmet Vela da 3 dönemdir AKP yönetiminde ve 2. adam konumunda bulunuyor. Mehmet Vela'nın kız kardeşi Melike Vela da AKP Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapıyor. Kız kardeşi Melike Vela'nın Gençlik Kolları Başkanı olması sebebiyle göze batmamak için İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Mehmet Vela aynı zamanda Devletin kurallarını yok sayan memuru Ramazan Boztürk’ün bacanağı.
Didim AKP’de var olan Devlet destekli aile şirketi sistemi tepki görse de tıkır tıkır çalışıyor.
AKP Genel Merkezinin, Didim Kaymakamlığının ve Didim İlçe Tarım Müdürlüğünün komuya el atmasını bekliyoruz.

HABERİN DİĞER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.gazetegercek.net/akp-didim-kanun-tanimiyor-65g.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.