AKP MİLLETVEKİLİ METİN YAVUZ’UN KURUCUSU OLDUĞU SÖKE ÖZEL EGEMED HASTANESİ HAKKINDA ŞOK İDDİALAR

AKP MİLLETVEKİLİ METİN YAVUZ’UN KURUCUSU OLDUĞU SÖKE ÖZEL EGEMED HASTANESİ HAKKINDA ŞOK İDDİALAR

EGEMED Hastanesi’nden şikayetçi olan vatandaşların sosyal medya hesaplarından yaptıkları yorumların yankıları sürerken, haberin yayınlanmasının ardından bu şikayetlerin sayısı giderek artıyor.

Gerçek Gazetesi

Hıdır Çetintaş isimli vatandaş, hastanede yapılan geç müdahale nedeniyle çocuğunun engelli doğduğunu ve hastane yetkililerinin bir gün bile gelip durumunu sormadığını iddia etti.

Aydın’ın Söke İlçesi’nde hizmet veren AKP Aydın Düz Milletvekili Metin Yavuz’un kurucusu olduğu Söke Özel EGEMED Hastanesi ile ilgili şikayetler her geçen gün artıyor.

Tedavi olmak için en son gidilecek hastane olarak gösterilen EGEMED Hastaneleri ile ilgili yapılan paylaşımlar ağızları açık bırakıyor.

Hıdır Çetintaş isimli bir babanın yaptığı paylaşım ise yürekleri dağladı. Baba Çetintaş, “Bizim çocuğumuz bu hastanede geç müdahaleden engelli doğdu bir gün gelip çocuğun durumunu bile sormadılar. Haram zıkkım olsun bütün günahları üstlerine doğsun çocuğumun” dedi.

Sebo Özkan isimli vatandaş da yaptığı paylaşımda hastanenin para tuzağı olduğunu iddia etti. Özkan, paylaşımında “Resmen para tuzağı. Oraya giden en az 1000 lira bırakıyor. Hemen kan tahlili, yok röntgen yada idrar tahlili 1000 lira gitti. Vay vatandaşın haline parası olmayan yandı.” ifadelerini kullandı.

VEKİLE MİLYONLUK KIYAK HABERLERİ GÜNDEM YARATMIŞTI.

Pandemi nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından Yurt dışına çıkacak olan yerli ve yabancı turistlerin Covid-19 PCR testi yaptırmaları zorunlu hale getirildi. Numune alım noktası olarak belirlenen kurumlarda testin fiyatı ise, 30 avro veya 250 TL olarak belirlemişti.

Özel hastanelerden sadece AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un kurucusu olduğu ve halen ortağı olan Söke Özel Egemed Hastanesi yetkilendirildiği ortaya çıkmıştı.

whatsapp-image-2022-11-08-at-10-32-35-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum