AKP SÖKE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI RAKI KADEHİNİ HAVAYA KALDIRDI. TARİŞ YÖNETİCİSİ ÖZTÜRK ELEŞTİRDİ.

AKP SÖKE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI RAKI KADEHİNİ HAVAYA KALDIRDI. TARİŞ YÖNETİCİSİ ÖZTÜRK ELEŞTİRDİ.

Ak Parti Söke gençlik kolları başkanı Engin Ağaoğlu katıldığı bir etkinlikte rakı kadehlerini ard arda havaya kaldırınca Söke TARİŞ yöneticisi Engin Öztürk'ten eleştiri geldi.

Ak Parti'nin Aydın'a söz veripte yapmadığı hizmetlerinin tartışıldığı sosyal medya platformunda bir birine kullanıcıların yazdığı yorumlar Söke'de gündem oldu.


İlhan Akay isimli Facebook kullanıcısı yapılan paylaşımın altına Ak Parti Söke gençlik kolları başkanı Engin Ağaoğlu'nun rakı kadehli eğlence videosunu paylaştı.


Söke TARİŞ ilçe yöneticisi Engin Öztürk Ak Partili Ağaoğlu'nun ikili davrandığını ima ederek " Devir tilki ile plan yapan, kurt ile avlanan sonra oturup koyun ile yas tutanların devri olmuş. Bu görüntüler yakışmamış. Sonra çiftçi çok kazanıyor diyorlar. İyi olmamış' Diyerek yorum yaptığı, kısa bir süre sonra da hem videonun hem de Engin Öztürk'ün yaptığı yorumun sosyal medyadan kaldırıldığı görüldü.

whatsapp-image-2022-09-23-at-22-11-35-2.jpeg
TARİŞ yöneticisi Engin Öztürk'ün tepki verdiği Ak Parti Söke gençlik kolları başkanı Engin Ağaoğlu'nun rakılı davullu zurnalı videosunu yorumsuz olarak paylaşıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.