AKP’Lİ BAŞKAN OĞLUNU İŞE ALDI, ‘İHTİYAÇTAN’ DEDİ

AKP’Lİ BAŞKAN OĞLUNU İŞE ALDI, ‘İHTİYAÇTAN’ DEDİ

Kastamonu'da AKP'li Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek oğlu Türker Civelek'i belediyede işe aldı.

CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Azdavay Belediyesi önünde açıklama yaparak, AKP’li Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek’in 4 yeğeninden sonra oğluna da belediye iş verdiğini ileri sürdü.


Dört dönemdir başkanlık yapan Civelek’in Azdavay Belediyesi'ni kendi çiftliğine dönüştürdüğünü belirten Erbilgin, “Bizler, Azdavay çocukları, bu milletin çocukları iş, ekmek sahibi olsun diye gayret ediyoruz. Her seçimden önce bu ilçenin gençlerine iş, ekmek sözü veren bir belediye başkanı, bugüne kadar 4 tane öz yeğenini belediyeye almıştır. Yetmedi, Azdavaylılardan gizli bir şekilde, çalıştığı yerden gönderilen öz oğlunu bu belediyeye işçi olarak alma cesaretini gösterdi” diyerek tepki gösterdi.

BELEDİYE ÖNÜNDE PERSONELLE POZ VERİP AÇIKLAMA YAPTI

İddialar üzerine sosyal medya hesabından belediye binası önünde toplu fotoğraf çekinip paylaşan Başkan Civelek, liyakatli, yetenekli ve çalışkan bir aile olduklarını, dört dönemdir belediye başkanı olduğunu ve ailesinin geçmişini anlattı.

Belediyeye bu güne kadar 50 kişiyi işe aldığını vurgulayan Osman Nuri Civelek, şu ifadeleri kullandı:

Bu kadroların en önemli özelliği liyakat sahibi olmalarıdır. Bu sebeple çok küçük kaynaklarla tarihe not düşecek projelere imza atıyoruz.

2022 yılında ilçemize yaklaşık 40 milyonluk spor yatırımı yapıldı. Bu yatırımları halkımızla, sevgili gençlerimizle, sevgili çocuklarımızla 4 mevsim buluşturacak yetenekli, çalışkan ve hepsinden de önemlisi ahlaklı bir spor öğretmeni tespit ettiğimde, bu adamın kimin oğlu, hangi siyasi görüşten olduğuna asla bakmam.

Spor öğretmeni Türker Civelek, oğlum olduğu için değil, ihtiyaç duyduğumuzdan, 8 yıldır BESYO bölümleri, polis okulları, bekçilik ve POMEM sınavlarına yüzlerce Azdavaylı ve Kastamonulu gençlerimizi hazırlayıp yerleşmelerine büyük katkı sağlayan bir spor eğitimcisi olarak, liyakatinden dolayı Azdavay belediyemizde çalışmaya başlamıştır.

Bu karede var olan Azdavay Belediyesi çalışanlarının tamamı benim yeğenlerimdir, benim evlatlarımdır, benim kardeşlerimdir.

Biz, Azdavay Belediyesi çalışanları olarak liyakat sahibi, başarılı ve çalışkan kocaman bir aileyiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.