AKP’li belediyeler yağmurda sınıfta kalıyor, şehirler okyanusa dönüyor

AKP’li belediyeler yağmurda sınıfta kalıyor, şehirler okyanusa dönüyor

Denizli, Çorum, Amasya, Bursa, Kayseri, Konya, Manisa gibi illerde her kış sel baskınları meydana geliyor, çok sayıda ev ve işyeri sular altında kalıyor. Okyanusa dönen kentlerde yaşayan vatandaşlar büyük sıkıntı yaşıyor.

Türkiye’de kış ayları gelince Cumhur İttifakı partileri tarafından yönetilen illerde yaşayan vatandaşların sel kabusu başlıyor. Denizli, Çorum, Amasya, Bursa, Kayseri, Konya, Manisa gibi illerde her kış sel baskınları meydana geliyor, çok sayıda ev ve işyeri sular altında kalıyor. Okyanusa dönen kentlerde yaşayan vatandaşlar büyük sıkıntı yaşıyor.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte AKP ve MHP’li belediyeler tarafından yönetilen kentlerde sel korkusu başladı. Hemen hemen her kış, Manisa, Konya, Kayseri, Bursa, Amasya, Çorum ve Denizli gibi illerde yaşayan vatandaşlar sel kabusu yaşıyor.

Altyapının yetersiz olduğu illerde yaşayan çok sayıda vatandaşın ev ve işyerini su basıyor, bazı araçlar ise sel sularından zarar görüyor. Cumhur İttifakı belediyeleri tarafından yönetilen kentlerde yaşayan vatandaşların sel kabusunun bu yıl da gerçek olmasından endişe ediliyor.

bursa1.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

bursa2.jpg

kayseri.jpg

kayseri2.jpg

konya.jpg

konya-3.jpg

manisa-1695892932.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.