ALİ KEMAL ÖZCAN 264 DELEGENİN OYU İLE GÜVEN TAZELEDİ

ALİ KEMAL ÖZCAN 264 DELEGENİN OYU İLE GÜVEN TAZELEDİ

CHP Söke İlçe Başkanlığı’nın seçimli olağan kongresi, düzenlendi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Ali Kemal Özcan tekrardan 264 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.

CHP Söke İlçe Başkanlığı’nın seçimli olağan kongresi, düzenlendi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Ali Kemal Özcan tekrardan 264 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.

img-20230809-wa0019.jpg

Mahalle delege seçimlerini tamamlayan CHP Söke Başkanlığı Söke Belediyesi Düğün Nikah ve Düğün Salonunda seçimli olağan kongresini şölen havasında gerçekleştirdi. Divan başkanlığını Chp Aydın Milletvekili Evrim Karakoz’un yaptığı Kongreye gelen misafirleri kapıda bando ekibi karşıladı. Oylamaya geçildiği sırada partililer müzikler eşliğinde halay çektiler.

img-20230809-wa0020.jpg

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Evrim Karakoz, Hüseyin Yıldız, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP İlçe Başkanları, STK Temsilcileri, delegeler ve çok sayıda davetli katıldı.

img-20230809-wa0023.jpg

YENİDEN İNŞAA EDİYORUZ

Kongrede konuşan CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, "Kongremize hepiniz hoşgeldiniz. Size izlettiğimiz videoda bizim 4 yılda yaptığımız faaliyetlerin kısa bir özetiydi. Biz bu 4 yıllık süreci bir inşaa süreci olarak değerlendirdik. Çünkü 2019 yılında İlçe Başkanlığı görevine geldiğimiz de, 2018-2019 yerel seçimlerinde aday gösterilmeme nedeniyle bir üye krizi kaosu vardı. Çok şükür o süreci atlattık. Partimizi yeniden inşaa ettik. Biz hep şunu söylüyoruz partimizi fabrika ayarlarını geri döndürmek için çalıştık. Bu zamandan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Bu hususta üyelerimizin ve delegelerimizin hiç bir şüphesi olmasın. Gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bu önümüzdeki inşaa döneminde oluşturduğumuz tüm planları, vizyonumuzu yerine getireceğiz. Bu 4 yıllık süreçte pandemi dışında çok acı bir olay daha yaşandı. 6 Şubat 2023'te çok büyük bir deprem felaketi yaşadık. Hepimizi derinden etkileyen ve üzen bir olaydı. Biz bu şartlar altında fevkalade bir görev yaptık. Gerçekleşen Genel Kurulumuz başta ilçemize ve partimize tüm üye ile delegelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

img-20230809-wa0016.jpg​​​​​​​

GELECEĞİMİZ İÇİN BİR ARAYA GELDİK

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, "14 Ve 28 Mayıs tarihlerinde zor bir seçimi geride bıraktık. Her yol arkadaşımız işinden, eşinden, çocuklarından ve zamanında feragat ederek ülkemizin yarınlar için verdiği mücadeleden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çarşı ve pazarda alım gücünün bu kadar düştüğü başka bir dönem yoktur. Sarayda sefa sürerken vatandaşlar cefa çekiyor. Bizler bu ülkenin geleceği için bir araya gelenleriz. Bizler Denizlerin, Yusufların, Mahirlerin, Hüseyinlerin aynı yolda mücadele eden insanlarız. Bağımsızlık meşalesini geçmişten günümüze taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerine bir an bile sapmayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin efeleri olarak önce vatanımız sonra da geleceğimiz için asla karamsarlığa kapılmadan çalışmalarımıza devam etmek zorundayız. 4 yıldan bu yana çalışan büyük emek sarf eden yönetim kurulu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek yönetim kurulu üyelerimize çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

img-20230809-wa0021.jpg

Kongreye katılan CHP Aydın Milletvekilleri ise, Güncel siyasi konulardan bahsederek yerel seçim vurgusunu dile getirdiler. Ardından Milletvekilleri katılan herkese teşekkür ederek kongrenin Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Söke'ye hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler.

img-20230809-wa0024.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.