ALKIŞLAR AKKENTLİ’YE; CHP’DEN ADAY ADAYI OLANLARI TEBRİK ETTİ

ALKIŞLAR AKKENTLİ’YE; CHP’DEN ADAY ADAYI OLANLARI TEBRİK ETTİ

CHP Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli’den alkışlanan paylaşım. Akkentli, Söke’nin geleceği için kendisi gibi CHP’den aday adaylığı başvurusu yapanlara sosyal medya hesabından hayırlı olsun dileğinde bulundu.

CHP Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli’den alkışlanan paylaşım. Akkentli, Söke’nin geleceği için kendisi gibi CHP’den aday adaylığı başvurusu yapan Hatice Kurban, İskender Özturanlı, Veli Devrim Yerli ve Ahmet Karakaş’a sosyal medya hesabından hayırlı olsun dileğinde bulundu. Akkentli’nin, bu paylaşımı takdir topladı.

CHP Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, Söke’yi daha ileriye taşımak için kendisi gibi CHP Genel Merkezi’ne Söke Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Hatice Kurban, İskender Özturanlı, Veli Devrim Yerli ve Ahmet Karakaş’a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayırlı olsun dileğinde bulundu. Akkentli’nin bu paylaşımı ile başta Sökeliler olmak üzere partililerden de takdir topladı. Paylaşımı görenler Akkentli’den alkışlanacak paylaşım yorumunda bulundu.
Akkentli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;” CHP Söke İlçe Örgütümüzün ve Söke’mizin öz evlatları Sn. Hatice Kurban, Sn.İskender Özturanlı, Sn. Veli Devrim Yerli ve Sn. Ahmet Karakaş’ın Söke Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptığını öğrendim. Partimize, Söke’mize kendilerine hayırlı uğurlu olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.