ALTINTAŞ, İFTİRAYLA SİYASET OLMAZ

ALTINTAŞ, İFTİRAYLA SİYASET OLMAZ

CHP Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş yazılı basın açıklaması yaptı.

Altıntaş'ın açıklaması şöyle:

Biliyorsunuz Büyükşehir Belediye Meclisimizde tek hayali Buharkent Belediye Başkan adayı olmak olan bir meclis üyemiz var. Kendisi aday olur ya da olmaz, içişleri bizleri ilgilendirmez ancak aday olma, aday olmak için kendi çapında popülaritesini arttırmak adına; yanlış bilgiye, iftiraya başvurursa, orada kendisine bir dakika deriz.

İftira ederek siyaset olmaz, siyasette çamurla âbâd olunmaz. Elbet ettiğin iftiraların hesabını hukuk önünde vereceksin ancak millet yarı aç yarı tok gezerken; elektriğe, akaryakıta gelen zamlar %400’leri geçmişken cambaz edebiyatı yapmak, inanın vatandaşın gözünde sizleri kurtarmıyor.

Bugün milletin enflasyonun altında nasıl ezildiğini de mi görmüyorsunuz? AKP’li Meclis Üyesi Mustafa Arı bugün 1 litre yağ, 1 kg şeker, 1 kg çay kaç lira biliyor musunuz?

Hadi bunları geçtim 1 ekmek üç sene evvel kaç liraydı, bugün kaçtan satılıyor bundan haberiniz var mı? 5 katına çıktı yahu bir somun ekmeğin fiyatı sizin yüzünüzden ötesi var mı?

Bir asgari ücretli çoluk çocuğuyla üç öğün ekmeği çaya banıp ayını geçirebiliyor mu hiç hesapladınız mı?

Bunları ya bilmezsiniz, ya da konuşamazsınız değil mi? Çünkü keyfiniz yerinde, çünkü hiç ama hiç derdiniz tasanız sıkıntınız yok. Kim bilir, belki akaryakıt zamlarından hoşnut bile oluyorsunuzdur!
Ne de olsa akaryakıta endeksli ürünlerin ticaretini yapıyorsunuz değil mi?

Barış Altıntaş

CHP Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.