ANADOLU VAKFI AYDINLI ÖĞRETMENLERLE BULUŞUYOR.

ANADOLU VAKFI AYDINLI ÖĞRETMENLERLE BULUŞUYOR.

Program, 17 Kasım’da düzenlenecek “Projelerde Takım Çalışması'' eğitimi ile Aydınlı öğretmenlerle buluşacak.

Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ve yetkinliklerini arttırmayı amaçlayan ‘’Projelerde Takım Çalışması”, Kasım ayında devam ediyor. Program, 17 Kasım’da düzenlenecek “Projelerde Takım Çalışması'' eğitimi ile Aydınlı öğretmenlerle buluşacak.

Anadolu Vakfı’nın, gelecek nesillere eğitim ile dokunmayı ve ülkemizin yeteneklerinin gelişimine destek olmayı amaçladığı Değerli Öğretmenim programı kapsamında, 17 Kasım’da “Projelerde Takım Çalışması'' eğitimi ile Aydınlı öğretmenlerle buluşacak. Artan ve sürekli geliştirilen konuları, güçlü eğitmen kadrosu ile hem öğretmenlerin hem de gençlerin geleceğine katkı sağlamayı amaçlayan online eğitim ve seminer programı ile Türkiye’deki tüm eğitimcilere katılım imkanı sunuluyor.

Anadolu Vakfı Değerli Öğretmenim eğitimleri 21-22-23-24-25 Kasım’da da “Proje Yönetimi” ve 29 Kasım’da “Sosyal Girişimcilik” eğitimleri ile devam edecek.

2013 yılından bu yana 190 bine yakın öğretmenin hayatına değer kattı

Anadolu Vakfı gençleri yetiştiren Değerli Öğretmenleri de eğitim ve gelişim programları ile destekliyor. Değerli Öğretmenim Programı’nda öğretmenlerin; sürekli değişen dünya ve koşullar karşısında fark yaratabilen, araştıran, sorgulayan profesyoneller olarak bilgi, beceri ve yetkinliklerini arttırmaları hedefleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Eğitim Vizyonu” doğrultusunda hazırlanan eğitim programlarına Türkiye’nin dört bir yanındaki öğretmenlerin yanı sıra eğitim alanında görev yapan yöneticiler ve okul idare ekipleri de katılıyor. Bugüne kadar 190 bine yakın öğretmenin hayatına değer katan Değerli Öğretmenim, 2013 yılından bu yana kesintisiz devam ediyor. Değerli Öğretmenim Programı kapsamında verilen eğitimler İl Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliği ile uzaktan erişim aracı olan Zoom uygulaması üzerinden devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.