Arat: Şampiyon olmak istiyoruz

Arat: Şampiyon olmak istiyoruz

Arat: Şampiyon olmak istiyoruz

Gerçek Gazetesi
Sökespor'un başarılı futbolcusu İsmail Arat takım olarak formda olduklarını söyledi
Sökespor'un 11 numaralı formayı giyen ikiz futbolcularından İsmail Arat, Kalan 6 maçtan da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
Bu hafta Sağlıkspor ile oynanacak maçın çok önemli olduğunu söyleyen İsmail Arat, "Sağlıkspor çok iyi bir takım. Puan cetvelindeki durumları kimseyi aldatmamalı. Sağlıkspor maçını kayıpsız geçtikten sonra kalan 5 maçımızın 3'ü deplasmanda 2'si de evimizde. Ligi şampiyon olarak bitirmek için işimizi iyi yapmalıyız. Şu an ligde lideriz diye iş bitti diyemeyiz.
Çine Mardan zirvedeydi, ama iki maçta bir mağlubiyet bir beraberlik aldı ve beşinci sıraya düştü. Şimdiden kesin şampiyon oluruz diyemeyiz. Çok çalışmamız lazım. Camia olarak bu işe inanmalıyız" dedi.
Güzelçamlıspor maçında sergilenen kötü futbolla ilgili de açıklama yapan İsmail Arat, "Güzelçamlıspor'lu futbolcular bu kadar çok ve ateşli taraftarı görünce üstün performans sergilediler. Golü de erken bulmamız futbolumuzu kötü yönde etkiledi.
Sökespor olarak bundan sonra oynayacağımız maçlarda daha dikkatli olmalıyız. Zayıf takımlar bile lidere karşı galibiyet için çıkacaklar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.