ARI VE ARKADAŞLARI RET OYU KULLANDI

ARI VE ARKADAŞLARI RET OYU KULLANDI

CHP Aydın il başkanı Hikmet Saatçı yazılı bir basın açıklaması yaptı. Saatçı"Algısı bitmeyen, yalanı tükenmeyen Mustafa Arı ve arkadaşları; tarihi şan ve şeref dolu efeler diyarı Aydın'ın kurtuluş günü etkinlikleri için mecliste bugün ret oyu verdi" dedi.

Saatçı'nın açıklaması şöyle:

Değerli basın mensupları,

Kanla yazılan tarihimizin en büyük kazanımı Cumhuriyet'ten rahatsız olup T.C tabelalarını kamu kurum ve kurumlarından kaldıran, Atatürk'ün ve silah arkadaşların yazdığı tarihi hazmedemeyip ‘iki ayyaş’ benzetmesi yapan zihniyetin uzantıları bugün ne hikmetse kurucu liderimiz Atatürkçülük üzerinden sahte söylemler ile yine algı çalışmalarına başlamış.

Algısı bitmeyen, yalanı tükenmeyen Mustafa Arı ve arkadaşları; tarihi şan ve şeref dolu efeler diyarı Aydın'ın kurtuluş günü etkinlikleri için mecliste bugün ret oyu verdi.

Ey utanmaz, geçmişini bilmezler. Bu kentin her bir sokağında var olan bağımsızlık hikayelerinin yazıldığı bu topraklarda sizi ne rahatsız etti de ret oyu veriyorsunuz.

Yörük Ali Efelerin, Demirci Mehmet Efelerin, Çete Ayşelerin verdiği bağımsızlık mücadelesini sizlerin kirli zihniyetinize ezdirmeyeceğiz.

CHP'li belediyelerimiz kentimize yakışır, geçmişimizi yâd edecek etkinlikleri efeler diyarı Aydın'da gerçekleştirecektir.

Bize bu gurur, size de utanır mısınız bilmem ama bu utanç yeter.

Hikmet SAATÇI / CHP AYDIN İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.