ATATÜRK VE İNÖNÜ’YE HAKARET EDEN AK PARTİLİYE CHP’DEN SERT TEPKİ GELDİ

ATATÜRK VE İNÖNÜ’YE HAKARET EDEN AK PARTİLİYE CHP’DEN SERT TEPKİ GELDİ

CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır yazılı açıklama yaptı. Çakır, "Bugün sosyal medyada haberlerde paylaşılan bir yorum içimizi yaktı. Bir insanın nasıl alçalabileceğini nasıl onurunu nasıl ayaklar altına alınabileceğini gördük."dedi

CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır'ın yazılı açıklaması şöyle:

Her ulus, her millet kendi tarihine saygı duyar. Geçmişine tarihine saygı duymayan kişiden gelecek için ne beklersin ki. Bugün sosyal medyada haberlerde paylaşılan bir yorum içimizi yaktı. Bir insanın nasıl alçalabileceğini nasıl onurunu nasıl ayaklar altına alınabileceğini gördük. Hakaretleri Tün Ak Parti Camiasına mal edemeyiz ancak böyle meczuplar oradan güç
Almamalı gizli kinlerin siyaset yapan kişilerin masumiyetlerinin üzerinden kusmamalıdır.

Biz siyasiler sahada alanda ve sosyal medyada konuşmalarımıza yazılarımıza çok dikkat etmeliyiz. sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü anlatmamız lazım vatandaşın sıkıntısı varsa çözüm konusunda toplumu aydınlatmamız ona yardımcı olmamız lazım.

Ya arkadaş sen Kinden, öfkeden beslenen bir siyaset insanı olmaz. Hayatını bu millet için vermiş kişiler hakkında bu yorumlar alçaklıktır.
O meczup acaba işgal altındaki ülkenin durumunun ne olduğunu biliyor mu? O meczup acaba M. Kemal Atatürk'ün 'Geldikleri gibi gidecekler' dediğini biliyor mu? Tüm siyasilere bütün fikirlere saygımız var ancak böyle ahlaksız toplumu karıştırmaya çalışan provokatörlere haddini bildirmekten korkmayız.

Üstelik ahlaksız kişinin ilk yaptığı değilmiş. Edindiğimiz bilgilere göre daha önce Söke Esnaf Kulübü adıyla açtığı sayfadan aynı yorumları yapmış. Onu da takip edeceğiz.

Bu meczupların bulunduğu yer, 'Keşke Yunan galip gelseydi' eksenidir. Bu kültürden geliyorlar ve oraya tabiler orada konuşuyorlar.

Chp Söke Gençlik Kolları Olarak hepimiz suç duyurusunda bulunacağız. Süreci sonuna kadar takip edeceğiz. Atalarımıza hakaret eden kişilerin en ağır cezaları almasını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.