Atay, “Yerel seçimlerde Söke’de tarih yazacağız”

Atay, “Yerel seçimlerde Söke’de tarih yazacağız”

İl Yönetimi AK Parti Söke İlçe Teşkilatını ziyaret ettiAtay, “Yerel seçimlerde Söke’de tarih yazacağız”

█GerçekGazetesi
Hamdi AKGÜL
AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, bazı il yöneticileri ile birlikte, AK Parti Söke yönetimini ziyaret etti. İlçe Başkanı Hasan Turhan, yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları Başkanı Yeter Ertürk ve Gençlik Kolları Başkanı Hakan Ersoy'un katılımı ile geçtiğimiz salı günü saat 19.00"da gerçekleşen ziyarette atama ile göreve gelen yeni yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Atay, Didim'de yapılan toplantıya katıldığını, bu yüzden Söke'ye biraz gecikmeli olarak geldiğini söyleyerek, "Yeni dönemde görev alan, ateşten gömlek giyen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. AK Parti olarak, 2023 hedefi ve 2071 vizyonunu hedefliyoruz. Bu yüzden 2014 yerel seçimleri Aydın ve Söke için dönüm noktası olacaktır. Söke'de son 8 - 9 ayda oluşan açığı kapatacağız. Terörü bitireceğiz, kendimizi halkımıza anlatacağız" dedi.
Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın'da da yapılan kamuoyu anket çalışmalarında partisinin açık ara önde olduğunu açıklayan AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, "Genel merkezimiz yaptığı bu çalışmayı bizimle paylaşıyor. Aydın ve Söke'de halkın büyük bir çoğunluğu yerel seçimlerde AK Partili bir belediyenin göreve gelmesini istiyor. Kadrolarımızı ve projelerimi buna göre hazırlayıp halkımızın önüne sunacağız. Ayda birkaç kez Ankara'da yapılan toplantılara katılıp başbakanımızla görüşüyorum. Kendisinin Söke Belediye Başkanlığını kazanmamız yönünde büyük arzuları var. Aydın'da büyükşehir ve 18 ilçe belediyesini kazanacağımız yönünde elimizde veriler var. Biz yeter ki çalışmalarımıza hız verelim" dedi.
Bir soru üzerine Aydın il yönetimi olarak siyasi çalışmaların Mayıs ayından itibaren ilçelerde saha çalışması olarak yaygınlaşacağını ifade eden Atay, 28 - 30 Nisan tarihlerinde Ankara Kızılcahamam'da 3 gün boyunca Aydın'daki 18 ilçe başkanı, kadın ve gençlik kolları başkanları ile toplantılar düzenleyeceklerini söyleyerek, "Söke'de aday adaylık süreci henüz başlamadı. Şu anda belirlediğimiz ya da aklımızdan geçen bir isim yok. Aday belirleme sürecinde bu konuyu değerlendirip, seçimi kazanacak en iyi adayları ortaya çıkaracağız" dedi.
AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay'ın açıklamalarından sonra, toplantı basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum