Avar yeni dünya düzenini anlattı

Avar yeni dünya düzenini anlattı

Nazilli Belediyesi 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinin 2. gün konuklarından Yazar Gazeteci, TV Program Yapımcısı ve Sunucusu Banu Avar Yeni Dünya Düzenini anlattı.

Yeni Dünya düzeni hakkında kalabalık bir seyirci gurubuna konuşan Banu Avar 19. Yüzyılın sonunda başlayan, Türk milletini daha doğrusu Anadolu Milletlerini bilinçli olarak bilinçsizleştirme çalışmalarının günümüzde nerelere geldiğini gösteren slayt gösterisi ile programına başlayarak izleyenlere Nedir bu yeni dünya düzeni? Bu düzeni hedefleyenler kimler? Yeni bir hitler mi özlemekteler? Malum onun sloganı da yeni nizamdı! Yeni bir dünya düzeninde Türkiye`nin yeri nerede? Sorularına yanıtlar verdi. Avar, “İşte kısa bir tarihçe ile yenidünya düzencileri, Gizli örgütler ve gizli hedefler ve onların planları çerçevesinde ezilen bizler. Hangi siyasi görüşünüz varsa beni ilgilendirmez, hangi partiye oy verecekmişsiniz beni ilgilendirmez. Tek ilgilendiğim şey var birlik olalım. Türklüğümüzü koruyalım ve en önemlisi Milli İrade birliğimizi koruyalım Yeni Dünya Düzeni! Bu kavram batılı liderlerin, dünyanın efendiliğine soyunan çokuluslu şirket yöneticilerinin, NATO liderlerinin, Birleşmiş Milletler genel sekreterlerinin, ağızlarından düşmüyor. Sık sık yenidünya düzeninde yeni bir aşamada olduklarını beyan ediyorlar. Dünyayı saran bir ağın temsilcileri gibiler. Sözbirliği etmişler. Hepsi aynı örgütün üyesi. Yandaşları hep aynı kişiler. Hedefleri aynı ülkeler. Savaşların da dünya ticaretinin de barış heyetlerinin de medyanın da iplerini onlar çekiştirmekteler“ dedi.
Kuvvacı Efelerin ninelerin diyarı Nazillimdeyim diyen Yazar Gazeteci, TV Program Yapımcısı ve Sunucusu Banu Avar geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Nazilliler ile bir araya gelmekten çok büyük onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti. Yeniden Nazilli’de olmaktan dolayı hem mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu belirten Banu Avar beni fahri hemşerisi olarak kabul eden Nazillilere, Nazilli Belediyesine ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkürlerini belirtti.
Nazilli Belediyesi 6. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivaline katılarak sağladığı katkılardan ve Türkiye gerçeklerini bir kez daha canlı performansı ile gözler önüne sermesinden dolayı MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Deniz Depboylu Nazilli Belediyesi tarafından hazırlanan çiçek buketi ile uzun yaşam paketini Banu Avar’a sunarak teşekkür etti. Yazar Gazeteci, TV Program Yapımcısı ve Sunucusu Banu Avar programının sonunda kitaplarını sevenleri için imzaladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.