AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜROKRATLARI NAZİLLİ’DE TAM KADRO SAHADA

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜROKRATLARI NAZİLLİ’DE TAM KADRO SAHADA

Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları “Büyükşehir Sahada” uygulaması kapsamında bu kez Nazilli’de tam kadro sahaya çıktı.

Mahallelere yapılan rutin ziyaretlerin yanı sıra yapılan ziyarette vatandaşların talepleri dinlendi, mahallelere yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verildi.

Katılımcı belediyecilik anlayışıyla yapılan toplantılardan elde edilen talepler, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bundan sonra yapacak olduğu yatırımların temelini oluşturacak. Bu yaz da tam kadro sahaya çıkan Büyükşehir Belediyesi ile Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bürokratları vatandaşlara ilçelere yapılan yatırımlarla ilgili de bilgi verdi.Vatandaşlar yapılan yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ÖzlemÇerçioğlu’na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Büyükşehir Sahada” uygulamasının her yıl düzenli olarak iki dönem halinde yapıldığını hatırlattı. Başkan Çerçioğlu, rutin mahalle ziyaretlerinden bağımsız olarak yapılan ziyaretlerle mahalleleri vatandaşlarla ve muhtarlarla hep birlikte yönettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.