Aydın’da 7000 Yıllık Tarih Yok Oluyor

Aydın’da 7000 Yıllık Tarih Yok Oluyor

CHP Aydın il başkanı Hikmet Saatçı yazılı bir basın açıklaması yaptı.

CHP Aydın il başkanı Hikmet Saatçı'nın yazılı açıklaması şöyle:

İlimiz 7000 yılı bulan tarihiyle eşsiz kaya resimlerine, bu kaya resimleriyle adeta bütünleşmiş doğasıyla Latmos’a ev sahipliği yapıyor.
İşte doğanın, tarihle hem de 7000 yıl evvelle kucaklaştığı, bu güzelliğin herkes tarafından keşfedilmeyi beklediği Latmos, şimdilerde maden firmalarının tehdidi altında.
Değerli hemşehrilerim,
Biliyorsunuz bu hazineler ancak ve ancak korunursa, gelecek nesillere aktarılırlarsa kıymetlerini korurlar, birer hazine olmaya devam ederler.
Peki, Aydın’da ne oluyor, tarihe saplanan bir hançer gibi madenci talanı.
Kim buna sahip çıkacak;
Tabi ki bu işin sahibi Kültür Turizm İl Müdürlüğü, yani Kültür Turizm İl Müdürü. Güldüğünüzü görür gibiyim, tiyatro salonundaki 10 metrekare yere sahip çıkamayan, ilimizi her platformda küçük düşürdüğü yetmezmiş gibi, üzerine vazife olmayan her işe atlayan müdür mü yapacak bunu diyorsunuz.
Siyaset yapma hayalleriyle yanıp tutuşan ama bir yandan da memuriyet tatlı geliyor, bir iş yapmasam da olur diyen müdür mü yapacak?
Evet müdür bey; Latmos, bu toprakların kadim tarihi kusura bakma ama senin siyasi ikbalinden de, abuk sabuk beyanlarından da önemli.
Latmos bu toprakların, bu toprakların çocuklarının. Sen görevini yapamayacaksan böyle çalışmamaya devam edeceksen söyle, biz sahip çıkalım Latmos’a ya da kalk o işgal ettiğin koltuktan, liyakat sahibi, sadece işini yapacak birileri gelsin otursun, Latmos’a da Aydın tarihine de sahip çıksın.
Zaten 3,5 ay sonra liyakat de, çalışmak da esas olacak bu memlekette bari 3,5 ayımızı boşa harcama. Anladın sen ne demek istediğimi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.