AYDIN'DA YAPILAN SON ZAMLARDAN SONRA VATADAŞLAR HALK EKMEK BÜFELERİNE HÜCUM ETTİ

AYDIN'DA YAPILAN SON ZAMLARDAN SONRA VATADAŞLAR HALK EKMEK BÜFELERİNE HÜCUM ETTİ

Ekmeğe gelen son zamlardan sonra vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin halk ekmek büfelerine, mobil araçlarına hücum etti.

Aydın'da yayın yapan yandaş gazeteler, bu hezeyanları görmese de vatandaşların zamlardan etkilenip halk ekmek büfelerine hücum ettiği görüldü.

Son bir yıl içerisinde un fiyatlarındaki yüksek artış, elektrik ve doğalgaza gelen zamlar Aydın'da ekmeğe yeniden zam yapılmasını gündeme getirdi.Ekmek fiyatlarına yapılan son zamların ardından vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen ve 2,5 liraya satılan Halk Ekmek'e yöneldi.Şehrin belli noktalarında bulunan Halk Ekmek büfelerinin önünde 2,5 liraya satılan ekmek için uzun kuyruklar oluşurken, ekmekler dakikalar içinde tükeniyor.
Halk arasında Pazartesi gününden itibaren 3 lira olan 210 gram ekmeğin fiyatının 10 gram düşürülerek 4 liradan satılacağı yönünde söylentiler devam ederken,Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Ekmek Büfelerine talebin daha fazla olması bekleniyor. Aydın'da yayın yapan yandaş gazetelerin bu hezeyanları görmeyip farklı haberler yapmaya çalışsa da vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı ile halkın yanında olarak ucuz ekmek satmasından oldukça memnun.
Aydın’da büyükşehir belediyesi bünyesinde olan halk ekmek, Başkan Çerçioğlu’nun talimatı ile tam kapasite çalışmalarını sürdürerek halkın ekmek ihtiyacını karşılamaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.