Aydın'dan boksta başarı

Aydın'dan boksta başarı

Aydın’ı 1.Grup Türkiye Boks Şampiyonası’nda temsil eden sporcular, başarılı sonuçlarla döndü.

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan 1. Grup Türkiye Boks Şampiyonası 03-07 Kasım 2015 tarihleri arasında Bursa ilinde gerçekleşti. Bursa’da Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara 21 ilden 71 sporcu katıldı. Burak Şerafettin Deyirmenci ve Bülent Yıldız müsabakalarda Aydın’ı temsil etti.
Aydınlı sporculardan Burak Şerafettin Deyirmenci çeyrek finale kadar olan müsabakaları kazandı ancak çeyrek finalde elendi. Bülent Yıldız ise 1. Grup Türkiye Boks Şampiyonası’nda 52 Kg.da şampiyon oldu. Yıldız, 24 Aralık 2015 tarihinde Ordu’da yapılacak olan Büyükler Ferdi Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
Sporcuların antrenörü İbrahim Gürsoy, zor bir şampiyona geçirdiklerini fakat buna rağmen iyi dereceler elde ettiklerini belirtti. Büyükler Ferdi Türkiye Şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanacaklarını ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getiren Gürsoy, ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne vermiş olduğu tüm desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.