AYDIN'IN KADROLU KAYBEDENİ

AYDIN'IN KADROLU KAYBEDENİ

Cumhuriyet Halk partisi Aydın il başkanı Hikmet Saatçi yazılı bir basın açıklaması yaptı

Saatçı basın açıklamasında şunları kaydetti:

Barınma problemi ger geçen gün artıyor, iktidar sessizliğini koruyor.

İnşaat sektöründe artan girdi maliyetleri üzerine bir de yönetilemeyen Türkiye'nin ekonomi politikası üzerine artan enflasyon ile ev almanın hayal, bütçeye uygun kiralık ev bulmanın ise mümkün olmadığı dönemi hep birlikte yaşıyoruz.

AKP hükümetinin izlediği politikaların sonucunda kiralık ev fiyatları ise bir asgari ücret seviyesine yaklaşmış durumda. Bir işçi, emekçi ya da memur kendilerine yapılan zamlar karşısında geçimini nasıl sağlayacak sorusunu düşünmek bile bizleri derinden yaralıyor.

Ekonomik olarak şaha kalktık diye edebiyat yapan, sofrasından ejder meyvesini, kalkan balığını eksik etmeyip geceleri ise manda yoğurdu yemeden yatmayanlar ise halkımızın barınma problemine uzaktan sadece izlemek ile yetinmeyi tercih ediyor.

Zaman geçtikçe bu konuda sorunlar artacak. Fiyatlar kontrolsüz bir şekilde artıyor. Maaş zamları ise mutfaktaki dolabı bir kaç parça gıda almaya ancak yetiyor. Bu çaresizlik ve zorluk karşısında çözümsüz kalan iktidar sahipleri artık kafanızı kumdan çıkarıp gerçeklerle yüzleşin. Çözüm üretin.

Her geçen gün her sektör de farklı farklı sorunlar ile karşılaşıyoruz. Üretici çiftçilerimiz ise ürettikleri ürünlerin giderleri dahi çıkarmakta zorlanıyor. Dışa bağımlı bir anlayış ile girdi maliyetleri çiftçilerimizi de zor durumda bırakıyor. Mazotu, gübresi derken artan maliyetler karşısında kalan çiftçilerimizin sesi ne yazık ki ne saraydan ne saray şurekası tarafından duyulmuyor. Yakında çarşı ve pazar da bugünlere şükredecek zamlar ile karşı karşıya kalmamız ise maalesef kaçınılmaz son olarak duruyor.

Barınma problemi, Üretici çiftçilerimizin çaresizliği derken tabi ülkemizde ne yazık ki sorunlar bitmiyor. İşsizlik aldı başını gidiyor. Düzensiz göçmen politikası, liyakatten uzak atamalar, belirsiz eğitim politikası sonucunda diplomalı işsiz ordusu ülkemizin temel çözüm bekleyen sorunlarından biri oldu. Yıllarca aileleri tarafından zor şartlarda okutulup sonrasında işsiz kalan gençlerimizin hem sosyal hem de ekonomik olarak yaşadığı zor günlerin tek sebebi günün AKP iktidarıdır.

Ne demiştik hatırlatacağız. Ne demiştik her gün dile getireceğiz.
Ey saraya yakın halka uzak Aydın’ın kadrolu kaybedeni Sn. Mustafa Savaş. Ne diyorsun bu durumlara. Bak sorunlar dağ gibi. Halk çözüm bekliyor siz ise koltuk kavgası peşinde ringden ringe çıkıyorsunuz. Eğil de kulak ver. Dinle. Halk için, Halk adına konuş. Hadi bakalım Sn. Savaş, seni bekliyoruz.

Hikmet SAATÇI
CHP AYDIN İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.