Aydınlılar ‘Bayrak’ mitingine davetli

Aydınlılar ‘Bayrak’ mitingine davetli

Aydınlılar ‘Bayrak’ mitingine davetli


█GerçekGazetesi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Aydınlıları 20 Nisan günü İzmir"de düzenlenecek "Bayrak Mitingine" davet etti.
Açılım denilen zırvanın bölünmeyle karşı karşıya getirilmiştir. MHP olarak bu süreci durdurma gayreti içerisindeyiz. Arkamızda da toplum var. Mitingimize katılanlar Gündoğdu meydanında Türk bayrağı görecekler. Bütün Aydınlıları mitingimize bekliyoruz” dedi.
"HÜKÜMETİN
TALİMATLARINI
YERİNE
GETİRECEKLER"
Gazetecilerin akil adamlar listesiyle ilgili sorularını da yanıtlayan Ahmet Kenan Tanrıkulu, öncelikle böyle bir oluşumun adına karşı olduğunu belirterek, “Kuruluş Savaşı döneminde de birileri çıkmış böyle bir liste açıklamıştı. O dönem bu insanlar Amerikan, İngiliz mandasına diktaetmeye çalışmışlardı. Bugünde bu liste hükümet tarafından oluşturulmuştur. Ve başbakan, hükümet ne derse bu listedekiler topluma onu anlatmaya çalışacaklardır. Hükümetin talimatlarını yerine getireceklerdir. biz bu lisdeki isimlere kişilere karşı değiliz, bu yönteme karşıyız. Kabul edilen yöntem ve tarz doğru değil” şeklinde konuştu.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.