AYDINSPOR'DA MORALLER YERİNDE

AYDINSPOR'DA MORALLER YERİNDE

"AYDINSPOR SEZON SONUNDA ÖZLENEN YERDE OLACAK"

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor, sezonun ilk maçında karşılaştığı Aliağaspor'u yenerek sezona galibiyetle başlamanın sevinci yaşanıyor.
2007-2008 sezonunun açılış maçı olma özelliğini taşıyan Aydınspor-Aliağaspor karşılaşmasından elde edilen galibiyet dolayısıyla mutlu olduklarını kaydeden Aydınspor Teknik Direktörü Faruk Korkmaz, takımın oyunundan memnun olmadığını söyledi. Maça çıkan kadroda geçen yıldan kalan sadece iki futbolcunun yer aldığını dikkat çeken Korkmaz, "Maçta iyi oynamamamıza rağmen galip gelmesini bildiğimiz için mutluyuz. İyi bir hazırlık dönemi geçirmemize rağmen takımın toparlanması 3-4 hafta sürecek. Bunun için taraftarlarımızdan bize zaman tanımalarını istiyoruz. Futbolcularım tam anlamıyla birbirlerini tanıdıktan sonra ortaya hem çok iyi bir futbol sergileyen hem de çok güçlü bir ekip çıkacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Önemli olan alışma devresini kayıpsız bir şekilde atlatabilmek. Aydınspor bu sezon için birçok transfere imza attı. Geçen yıldan kalan oyuncularımla, yeni gelen oyuncularımızın kaynaşması gerek. Aydınspor bu sezon sonunda özlenen yerde olacak" dedi.
Aliağaspor'u Kuşadası Özer Türk stadında ağırlayan Aydınspor'un maçlarını büyük bir olasılıkla ikinci yarıya kadar burada oynayacağını ifade eden Faruk Korkmaz, "Görülen o ki ilk yarıda maçlarımızı Özer Türk Stadı'nda oynayacağız. Büyük bir olasılıkla ikinci yarıda Aydın'da oluruz. Adnan Menderes Stadı'ndaki çalışmalar kısa vadede biteceğe benzemiyor. Mukan Perinçek Stadı'nda da oynamayı düşünmüyoruz. Kuşadası'nda da olsa taraftarımızdan mutlaka destek bekliyoruz. Aliağa maçında tatilini yarıda keserek
bizi desteklemeye gelenlere ve Aydın'dan gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.