BAĞARASI HALKI CHP HEYETİNE DERT YANDI

BAĞARASI HALKI CHP HEYETİNE DERT YANDI

CHP Heyeti, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte, Söke Bağarası Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Bağarası Halkı Özlem Başkan’a yoğun ilgi gösterdi.

CHP Heyeti ve Başkan Çerçioğlu, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti, dertlerini dinledi, esnaflardan alışveriş yaptı. Vatandaşlar, CHP Heyetine hayat pahalılığından dert yanarak, ““Enflasyona TÜİK’den değil, gelsinler Bağarası Pazarı’ndan baksınlar” dediler.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Heyeti ile birlikte Söke Bağarası Salı Pazarı'nda vatandaşlarla buluştu. Pazar ziyaretine, Başkan Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın İl Başkan Yardımcıları Mehmet Zeylan, Dursun Evren ve Kağan Erçetin, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke İlçe Başkan Vekili Nursen Tunç, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş, CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Can, Söke Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Çetinkaya, Bağarası Muhtarı Esat Arıcı, Söke Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Mustafa Ümit Coşkun da katıldı.

BAĞARASI HALKI, DERDİNİ CHP HEYETİ’NE ANLATTI
Başkan Çerçioğlu, kendisine yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla tek tek ilgilenirken, fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşları da kırmadı. Topuklu Efe, pazar esnafından alışveriş de yaptı.
CHP Heyeti, artan fiyatlar ve ekonomik zorluklardan dert yanan vatandaşları da tek tek dinledi. Vatandaşlar, hayatın giderek yaşanmaz bir hal aldığından yakınarak, “Enflasyona TÜİK’ten değil, gelsinler Bağarası Pazarı’ndan baksınlar” dediler.
Başkan Çerçioğlu, bütün vatandaşların ortak şikayetinin fiyatların yüksekliği olduğunu hatırlatarak, her zaman ekonomik sıkıntıda olan, ihtiyaç sahibi herkesin yanında olduklarını söyledi.
Vatandaşlar ve esnaflar, Çerçioğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

TEZCAN: “VATANDAŞ BELEDİYEDEN MEMNUN AMA HÜKÜMETTEN ŞİKAYETÇİ”
Başkan Çerçioğlu ile birlikte pazar gezisine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan pazar çıkışında açıklamalarda bulundu. Tezcan;” Vatandaşlarımızın Aydın Büyükşehir Belediyesine ve bizlere olan ilgisi, teşekkürü bizleri çok mutlu etti. Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile vatandaşlarımızın iç içe geçmiş olmasını görmek bugünün en güzel anıydı. Ziyaretimizin üzücü tarafı ise dün TÜİK enflasyon rakamlarını açıkladı. Cilalanmış enflasyon rakamlarına göre yüzde 80 imiş. Vatandaş açıklanan rakamlarına buradan cevap verdi. " Enflasyonu merak ediyorsanız TÜİK e değil, Bağarası pazarına gelin bizim filemize bakın, torbamıza bakın, cebimize bakın" dedi vatandaş. Burada enflasyon yüzde 300.Sarayda yaşayarak vatandaşın halinden anlamak mümkün değil. Vatandaşlarımız bu gün bizlere "Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri, destekleri olmasa biz ayakta duramayız" dedi. Biz yerel yönetimlerde vatandaşlarımıza vereceğimiz desteklerin azamisini veriyoruz. Ama bütün bu enflasyonun esaslı çözümü için mutfaklara bereketi getirebilmek, açlığı yoksulluğu bitirmek için bizlerin Ankara'daki merkezi yönetimi almaya ihtiyacımız var. Belediyelerdeki başarımızı Ankara'ya, merkezi yönetime taşımaya ihtiyacımız var. Vatandaşlar sandık istiyor. Bağarası pazarında gördüğümüz vatandaş belediyeden memnun ama hükümetten şikayetçi sandık gelsin istiyor. Mutfağın bereketini getirecek iktidarı, ilk seçimde vatandaşlarımızın desteğiyle getireceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.