BAK ÖZCAN, YEREL SEÇİMLERE 1,5 YIL KALDI, SENİ AKP ADAY FALAN YAPMAYACAK

BAK ÖZCAN, YEREL SEÇİMLERE 1,5 YIL KALDI, SENİ AKP ADAY FALAN YAPMAYACAK

CHP Nazilli ilçe başkanı Serdar Alptekin yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Alptekin'in basın açıklaması şöyle:

AKP Aydın vekili Metin Yavuz biliyorsunuz ara ara sahnelediği skeçlerle, hepimizi şu kriz ortamında dahi güldürmeyi beceriyor.
Biliyorsunuz, ilçemizde Millet İttifakı’nın oylarıyla, emekleriyle seçilen belediye başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli halkının emeklerini, reylerini yok sayarcasına AKP’ye geçmişti… Şimdi Kürşat Bey, bu abisine bakıp mı bilmiyorum, iki hayal kuruyor; bir tanesi tekrar belediye başkan adayı olmak, ikincisi de tekrar seçilmek.
Bak Sayın Özcan, şurada yerel seçimlere 1,5 yıl kaldı, seni AKP aday falan yapmayacak. Zaten seçimleri de yine Millet İttifakı kazanacak. Hem de eze eze alacak.
Bakın ben buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na da teşekkür etmek istiyorum. 208 milyon sözleşme bedelleri ve 700 milyon güncel değeri ile Nazillimize hizmet etmiş, yatırım yapmış.
Her zamanki gibi dimdik yanında duran Nazilli halkının desteğiyle de en az bu kadar daha yapacak. Bu ilçede AKP iki yıl belediyeyi yönetti. Bunu unuttu mu Nazilli? İşte sizin yapamadıklarınızı Büyükşehir Belediyemiz tek tek yapıyor. Ama şimdi bu Metin Yavuz’a sormak gerekmiyor mu; Aydın’ın yeni adliyesi nerede. Metin Yavuz, 20 yıl oldu yahu 20 yıldır söz veriyorsunuz. Güllük Demiryolu ne oldu? Çift hat demiryolu ne oldu? Havalimanı ne oldu? Bir PTT Baş Müdürlüğü vardı iyi kötü o binaya ne oldu?
Siz anca böyle konuşursunuz işte.
Enflasyon almış başını gitmiş. Millet simidi 7 liradan, ekmeği 5 liradan alır olmuş.
Çiftçisi, emeklisi, memuru, esnafı AKP yüzünden canından bezmiş canından. Batırmadığınız kurum mu kaldı. KİT’leri sattınız, kalanların da sermayesini milyar milyar erittiniz.
Bu memlekette 10 kişiden 8’inin alım gücü düşmüş. O alım gücü düşmeyen ikili de sizsiniz işte.
Memlekette 200 liralık banknot patlaması yaşanıyor. 200 lirayı 20 liraya çevirdiniz siz.
Ha tablo böyleyken, bütün bu millet sizin yüzünüzden inim inim inlerken, bu ülkenin en başarılı belediye başkanlarından biriyle Özlem Çerçioğlu ile uğraşmaya çalışacaksınız öyle mi?
Yok arkadaş yemezler. 4 ay sonra siz de göreceksiniz anyayı konyayı. Hem de sandıkta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.