BAŞARILI BAŞKAN ALTINDİŞ CHP KADIN KOLLARINI SÖKE’DE AĞIRLIYOR

BAŞARILI BAŞKAN ALTINDİŞ CHP KADIN KOLLARINI SÖKE’DE AĞIRLIYOR

CHP Söke Kadın Kolları dur durak bilmiyor. Başarılı çalışmalara imza atan, partiye yeni üyeler kazandıran CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş yeni bir toplantı ve etkinlik yapmaya hazırlanıyor.

CHP Söke Kadın Kolları önemli bir toplantıya ve bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak. CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş ve ekibi, 21 Aralık Çarşamba günü MYK Üyesi Nurşen Balcı, Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve Aydın’daki CHP’li tüm İlçe Kadın Kolları Başkanlarının katılımı ile eşgüdüm toplantısı yapacak ardından basın açıklaması, pazar ve ev ziyaretleri gerçekleştirecek.

CHP Söke Kadın Kolları dur durak bilmiyor. Başarılı çalışmalara imza atan, mahalle mahalle, ev ev dolaşarak CHP’nin projelerini anlatan bunun yanında partiye yeni üyeler kazandıran CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş yeni bir toplantı ve etkinlik yapmaya hazırlanıyor.

21 Aralık Çarşamba günü Söke’de gerçekleştirilecek etkinlik ile ilgili konuşan CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Aylin Altındiş, CHP MYK Üyesi Nurşen Balcı, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve Aydın’daki CHP’li tüm ilçe kadın kolları başkanlarını ağırlayacaklarını ifade etti.

Altındiş, “MYK üyesi Nurşen Balcı, Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve tüm ilçe kadın kolları Başkanlarının katılımı ile eşgüdüm toplantısı yapacağız. Akabinde bir basın açıklaması olacak. Toplantının ardından pazara giderek esnaflarımızla, vatandaşlarla konuşacağız. Ev ziyaretleri de gerçekleşecek. Saha çalışmalarını mahalle mahalle, sokak sokak yapıyoruz. YaşamHak ve Aile Destekleri Sigortası ile ilgili kadınlarımızı bilgilendiriyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun Söke’ye kazandıracağı Otogar ve otopark projelerini anlatıyoruz. Katılan yeni üyelere üye kartlarını verip, rozetlerini takıyoruz. Böyle önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacağımız için mutlu ve gururluyuz. Umarın partimiz adına yararlı bir etkinlik olacak.” dedi.

1-001.jpeg2-001.jpeg3-001.jpeg4-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.