Başkan Arıkan Halka Dokunacağım Sözünü Tuttu

Başkan Arıkan Halka Dokunacağım Sözünü Tuttu

Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, “halka dokunacağım” sözünü tuttu.

Çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’ın mesai sonrası rutin haline getirdiği mahalle ziyaretlerinde bir sonraki durağı Doğanbey, Tuzburgazı ve Atburgazı Mahalleleri oldu. Gittiği her yerde coşkuyla karşılanan Başkan Arıkan’ın Atburgazı buluşması adeta mini bir mitinge dönüştü.

Haziran ayında göreve geldiğinde söz verdiği gibi halka dokunmaya devam eden Başkan Arıkan bir yandan vaat ettiği projelerin takibini sürdürürken, diğer taraftan da vatandaşların evlerine sokaklarına konuk olmaya devam ediyor. Vatandaşlarla arasındaki bağı güçlü tutan Başkan Arıkan’ı yanlarında, evlerinde görmekten mutlu olan vatandaşlar; ayrıca yanlarında olma sözünü tuttuğu için de teşekkürlerini iletiyor.

İlk işimiz halka dokunmak olacak diyerek vatandaşlarla her zaman iç içe olmayı başaran Başkan Arıkan: “Göreve geldiğimde bir söz vermiştim, halka dokunacağım demiştim. Haziran ayından beri düzenli olarak vatandaşlarımızın evine girdim, sokaklarında gezerek onlarla yeri geldi dertleştim, yeri geldi güldüm eğlendim.” dedi.

“Hayallerimizi Gerçekleştirmek İçin Çok Çalıştık Ama Vatandaşlarımızı İhmal Etmedik.”

Başkan seçilmesiyle birlikte gerçekleştireceği, ayağı yere basan birçok proje olduğunu belirten Başkan Arıkan : “Benim sloganım ‘Vaat etmiyorum, yapıyorum’. Göreve geldiğimizden bu yana ekip arkadaşlarımızla birlikte projelerimize yoğunlaştık. Başardık. Halkımızın takdiri ile aday oldum. Onlarda sağladığımız güvenin farkındayım ve bu güveni boşa çıkarmayacağım” dedi.

Belediye Başkanını yanlarında görmekten mutlu olduklarını söyleyen vatandaşlar, Başkan Arıkan’ın çalışma tarzını çok sevdiklerini ve bundan sonra da aynı şekilde devam etmesini istediklerini dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.