Başkan Çankır, "Büyükşehir Belediyesine yapılan kumpaslar ortaya çıktığında böyle bir tepki verebildiniz mi?"

Başkan Çankır, "Büyükşehir Belediyesine yapılan kumpaslar ortaya çıktığında böyle bir tepki verebildiniz mi?"

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır sosyal medyada paylaşım yaptı. Çankır paylaşımında “Siz Büyükşehir Belediyesine yapılan kumpaslar ortaya çıktığında böyle bir tepki verebildiniz mi? Sahi bu alçakça kumpas ortaya çıktığında siz nerelerdeydiniz?” dedi

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın sosyal medyadaki paylaşımı şöyle:
Geçtiğimiz gün Kuşadası ilçemizde menfur bir olay yaşandı. Bir yazarımız saldırıya uğradı. Bir aydınımıza karşı yapılan bu saldırının kabul edilmesi mümkün değildir. Bu elim olayı kınıyoruz.

Bu menfur olayın hemen ardından değerli Valimizin göstermiş olduğu büyük hassasiyet ve Emniyet teşkilatımızın hızlı ve başarılı müdahalesi hepimizin içine su serpmiştir. Ancak ilimizde gazeteci olarak bilinen bir şahsın bu menfur olay karşısında partimizi ve örgütlerimizi tepki göstermemekle suçlaması bizi fazlasıyla üzmüştür. Halbuki herkesin bildiği üzere partimiz; ülkemizde yaşanan tüm kumpasların, suikastların karşısında her zaman bir duvar gibi durmuş, insanların ve kurumların itibarlarına, haklarına, hukuklarına karşı yapılan tüm kirli oyunlarla ve saldırılara karşı da sonuna kadar mücadele etmiştir. Üstelik toplumumuzda her kesimin de bildiği üzere, ülkemizde bu tarz kumpaslara, kirli oyunlar ve suikastlara en çok partimiz ve partimizdeki yol arkadaşlarımız maruz kalmaktadır.

Sayın gazeteci değerli Valimizi hemen tepki verdiği için kutlamışsınız. Bizler de kendisini kutluyor, teşekkür ediyoruz. Olaya hemen müdahale eden Emniyet Teşkilatımızı kutlamışsınız. Bizlerde kahraman Emniyet Teşkilatımızı bu olayın şüphelilerini hemen tespit ettikleri için kutluyoruz. Ayrıca Adalet ve Emniyet Teşkilatlarımızı, şüphelilerin gözaltına alınması ve işyerlerine vaziyet edilerek suç delili olabilecek tüm materyallerin toplanması konusunda göstermiş oldukları sürat ve iş birliği için de kutluyoruz. Devletimizin göstermesi gereken refleksin tam da budur.
Şimdi Partimizi bu alçakça saldırıya tepki göstermemekle suçlayan bu şahsa sormak istiyorum ?
Sayın Gazeteci siz de bizim gibi ülkemizde yaşanan tüm kumpaslara, saldırılara tepki gösteriyor musunuz? Hadi geçtim ülkemizde yaşan tüm kumpasları hiç olmazsa Aydında, burnunuzun dibinde yaşanan kumpaslara tepki gösteriyor musunuz?
Geçtiğimiz günlerde biri kendisini Mustafa Savaş’ın siyasi danışmanı diğeri ise gazeteci olarak tanıtan iki DENGEsizin, her gün canını tehlikeye atarak insanlarımıza hizmet eden bir itfaiyecimizin, kişisel bilgilerini ve TC Kimlik Numarasını yasa dışı yollarla ele geçirdikleri ortaya çıktığında tepki gösterdiniz mi?
Yasa dışı yollardan ele geçirdikleri bu TC Kimlik Numarası ile hem Valiliğimize hem de Cumhuriyet Başsavcılığımıza sahte ve iftira dolu mektuplar gönderdikleri ortaya çıktığında tepki gösterdiniz mi?
Bu sahte mektupları bir TV Kanalının çalışanı olan bir hanımefendinin PTT’den sahte bir isim ve yasa dışı yollardan elde edilen TC kimlik numarasıyla gönderdiği ortaya çıktığında tepki gösterdiniz mi?

Bu iki DENGEsizden kendine gazeteci diyenin, sahibi olduğu TV kanalına çıkıp “Evet bu dilekçeleri göndermesi için çalışanıma talimatı ben verdim.” dediğinde, bütün bunlar kamera görüntüleri, belgeler, kişilerin ifadeleri ve ilgilinin açık itirafı ile kesin bir biçimde ispat edildiğinde tepki gösterdiniz mi? Bu kumpasçıların evlerine, iş yerlerine vaziyet edilmeli, tüm suç delillerine el konulmalı dediniz mi?

TV Kanalı sahibi DENGEsiz kendi arabasının camını kırdırıp, başkalarına iftira atıp suç duyurusunda bulunduğunda, sonrasında camını kıranla mesajlaşmaları ortaya çıkınca şikâyetler geri çekilsin diye yalım yalım yalvardığında nerelerdeydiniz?
Yoksa bu olup bitenler sizce bir kumpas, bir saldırı, bir itibar suikastı değil midir? Vefakar itfaiyecimiz kendisine E-Devletten gelen bir SMS mesajı ile konu hakkında tesadüfen bilgi sahibi olmasaydı sizce ne olacaktı? Sizce bu iki DENGESİZ o günlerde malum TV kanalında “Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında usulsüzlükleri ortaya çıkarıyoruz” diye bas bas bağırarak kimin talimatıyla yayın yapıyorlardı. Sizce bu iki DENGEsiz bu kumpasları BAŞBAŞA vererek kendileri mi gerçekleştirdiler?

Mustafa Savaş’ın siyasi danışmanı olduğunu söyleyen diğer sözde gazetecinin birilerinin topili ile Devletin ceza evinde sokulup, Büyükşehir Belediye başkanlarımıza kumpas kurmak için orada tutuklu olan bir kişiye kirli pazarlık bulunduğunda, o kişi bunu mahkemede dile getirdiğinde, olay mahkeme tutanaklarına yansıdığında ve kumpas ortaya döküldüğünde siz ne tepki gösterdiniz?

Yok şayet bu yaşananlar sizce de bir kumpas, bir itibar suikastı ise halkımıza doğruları ve gerçekleri aktarmakla sorumlu olduğunuz köşenizden bu kumpasçılar bu itibar suikastçıları neden hala ellerini kollarını sallayarak dolaşıyorlar diye tepki gösterdiniz mi?
Bizler Sayın Valimizin bu vahim olay karşısındaki “Biz hukuk dışı, kanun dışı hiçbir işe asla müsaade etmeyiz. Kim olursa olsun, kimin tarafından yapılırsa yapısın. Türkiye bir hukuk devletidir. Hukuk Devleti içerisinde yapılması gereken her şey mutlaka yapılacaktır.” sözlerini ayakta alkışlıyoruz. Siz Büyükşehir Belediyesine yapılan kumpaslar ortaya çıktığında böyle bir tepki verebildiniz mi? Sahi bu alçakça kumpas ortaya çıktığında siz nerelerdeydiniz?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.