BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA NAZİLLİ'DE SEVGİ SELİ

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA NAZİLLİ'DE SEVGİ SELİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Millet İttifakı heyeti, Nazilli'de yoğun ilgiyle karşılandı.

Hayata geçirdiği projeler ile tüm dünyada örnek gösterilen, Aydınlıların sevgisini kazanan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli Uzun Çarşı'da vatandaşlar ve esnaflar ile buluştu.

Başkan Çerçioğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül, CHP Aydın Milletvekili Adayları Evrim Karakoz, Nilüfer Ünüvar, Gamze Yolcu Metin, Ziya Yılmaz, Nebahat Oskay Ürün, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Saadet Partisi İl Başkanı Fatih Karahan, Gelecek Partisi İl Başkanı Ali İhsan Dilmen, DEVA Partisi İl Başkanı Hakan İşler, Demokrat Parti İl Başkanı Serhat Emanet, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve Millet İttifakı Nazilli İlçe Yöneticileri eşlik etti.

Uzun Çarşı'yı dolaşarak esnaflara hayırlı işler dileyen Millet İttifakı heyeti, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Nazillililer ile birebir sohbet ederek fotoğraf çekilen Başkan Çerçioğlu'na çiçekler hediye edildi. Millet İttifakı heyetine alkışlarla eşlik eden Nazillililer, 'Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu' ve 'Aydın'da Topuklu Efe, Ankara'da Kemal Dede' sloganları attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.