BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA NEZAKET ZİYARETLERİ

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA NEZAKET ZİYARETLERİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretlerinde bulunuldu

Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Cerit ve yönetim kurulu üyeleri Çerçioğlu'nu başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Spora ve sporculara desteklerinin devam edeceğini ifade eden Çerçioğlu, Cerit ve derneğin yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

***

İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi Başkanı Ali Atılım Kahraman ve odanın il yönetimi, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Kahraman ve odanın il yöneticileri göreve yeniden seçilen Çerçioğlu'nu tebrik etti. Oda ile işbirliklerinin ve ortak çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Çerçioğlu, nazik ziyaretleri için Kahraman'a ve oda yöneticilerine teşekkür etti.

***

Aydınpost Genel Yayın Yönetmeni Erman Çetin ile Aydınpost köşe yazarları, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Çetin ve Aydınpost köşe yazarları göreve yeniden seçilen Çerçioğlu'nu tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Çerçioğlu, nazik ziyaretleri için Çetin’e ve köşe yazarlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.