BAŞKAN DİNÇ, "GİDER AYAK VATANDAŞA HAYRINIZ DOKUNSUN"

BAŞKAN DİNÇ, "GİDER AYAK VATANDAŞA HAYRINIZ DOKUNSUN"

CHP Aydın il gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı açıklama yaptı.

CHP Aydın il gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç'in yazılı açıklaması şöyle:

Son günlerde ne yazık ki; yiğit insanların diyarı, efelerin, zeybeklerin destanlar yazdığı bu topraklara birilerinin pusu kültürünü, kumpası, iftirayı geçer akçe olarak sokmaya çalıştıklarını görüyoruz.

Mertliği, sandık mücadelesini, siyaset ahlak ve etiğini rafa kaldırmış bu aciz azınlık, sandıkta milletin tokadını yiye yiye sandıktan umudunu kesmiş, bütün umudunu kümes tavukları gibi adliye çevresinde eşelenmeye bağlamış.

Bir hukukçu olarak, hukuku tam anlamıyla rafa kaldırmaya çalıştıkları aşikâr bu arkadaşa, hakikaten birilerinin siyaset ahlakı dersi vermesi şart.

Öyle ya; aksi takdirde yerel seçimlere 3 gün kala, siyasi danışmanı sıfatlı, müptezeli, Sincan Kapalı Cezaevi’nde bir tutukluya, Özlem Çerçioğlu ve Ekrem İmamoğlu’na iftira atması karşılığı tahliye pazarlığına başka kim gönderir.

Ailesinin, avukatının dahi göremediği bir tutukluya, sadece GBT sorgusu yapılsa, sahtecilikten ceza aldığı ortaya çıkacak birisini yollamak mertlik midir yoksa ele yüze bulaştırılmış bir beceriksizlik mi ? Neymiş beyler? Allah’ın da bir hesabı varmış değil mi?

Geçtiğimiz günlerde ilçe başkanımız sırf anlayabilsinler diye ortaokul düzeyinde olasılık hesabıyla izah etmeye çalıştı. Binde bir olasılıkları gerçekleştirmeye çalışıyorlar artık. Aydın Adliyesi koridorlarında avukatların kulağına gelenler hiç hoş değil.

Boş iftiralarla varabileceğiniz tek bir yol yok. Sözüm ona yıpratmaya çalıştığınız Sn. Çerçioğlu ve ailesi, her yıl bu şehrin ve bu ülkenin vergi rekortmenlerinden beyler.

Şimdi bırakın boş lakırdıyı, iş üretin iş. Yol yakın gidiyorsunuz, gitmeden şu memlekete toplu iğnenin başı kadar hayrınız olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.