BAŞKAN GÜNEL: "BİZİM ÖDÜLÜMÜZ SİZİN YÜZÜNÜZDEKİ GÜLÜMSEME"

BAŞKAN GÜNEL: "BİZİM ÖDÜLÜMÜZ SİZİN YÜZÜNÜZDEKİ GÜLÜMSEME"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Meram Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Meram Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantıda bölge halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Ömer Günel, "Bizim ödülümüz sizin yüzünüzdeki gülümseme. Sizlerden bir dönem daha bugüne kadar yaptığım hizmetin iki katını gerçekleştirmek için oy istiyorum" dedi.


Hemşehrileri ile buluşmayı sürdüren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kadınlar Denizi Mahallesi'nde bulunan Meram Sitesi'ni ziyaret etti. Başkan Ömer Günel, ziyaretinde büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı. Site sakinleri, hem toplantı alanına gelerek hem de evlerinin balkonlarına çıkarak görevde olduğu 5 yılda Meram'ın yollarını yenileyip, sorunlarını çözüme kavuşturan Başkan Ömer Günel'e destek verdi.


Meram Sitesi Başkanı Taksim Karlı, Başkan Ömer Günel'in bugüne kadar her türlü sorunlarıyla çok yakından ilgilendiğini belirterek, "Başkanımıza bugüne kadar Kuşadası'na yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyorum. Başkanımız Ömer Günel, bize verdiği tüm sözleri tuttu. Meram Sitesi olarak 31 Mart yerel seçimlerinde Ömer Başkanımıza desteğimiz tam” dedi.


Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de, "Huzurunuza alnım açık, başım dik bir şekilde çıkıyorum. Bizim ödülümüz sizin yüzünüzdeki gülümseme. Sizlerden bir dönem daha bugüne kadar yaptığım hizmetin iki katını gerçekleştirmek için oy istiyorum. Ben 5 yıldır ekip arkadaşlarımla çok çalıştım. 24 saattimizin 18 saati sahadaydık. Kuşadası'nda hizmet çağının devam etmesi için tercihiniz Ömer Günel olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.