BAŞKAN  GÜNEL: “İLKELİ VE DURUŞU OLAN SİYASETÇİ CHP ÇATISI ALTINDADIR”

BAŞKAN GÜNEL: “İLKELİ VE DURUŞU OLAN SİYASETÇİ CHP ÇATISI ALTINDADIR”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü’ne (CHP) yeni katılan Hadimli hemşehrileriyle bir araya gelerek rozetlerini taktı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü’ne (CHP) yeni katılan Hadimli hemşehrileriyle bir araya gelerek rozetlerini taktı. Törende konuşan Başkan Ömer Günel, “Aramıza hoş geldiniz. Sizleri CHP çatısı altında görmekten dolayı mutluluk duyuyorum” dedi.

CHP Kuşadası İlçe Örgütü’ne katılan Hadimli yaklaşık 70 yeni üye için İkiçeşmelik Mahallesi seçim ofisinde rozet takma töreni düzenlendi. Törene Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı. Kuşadalıların yoğun ilgi gösterdiği tören, düğün havasında geçti.

Üye alım töreninde konuşan Başkan Ömer Günel, “Sevgili Hadimli kardeşlerim öncelikle bugün bizlerle beraber olduğunuz için çok mutluyum. Aramıza hoş geldiniz. Sizleri CHP çatısı altında gördüğüm için gurur duydum. Yaklaşan yerel seçimler öncesi hemşehrilerimizin bize olan ilgisi her geçen gün artıyor. Bakın daha rakiplerimizden biri adayını bile bulamadı. Omurgalı siyaset, duruşu sağlam siyaset ve geldiği yeri unutmayan bir siyasetçi arıyorsanız, çatısı altına geleceğiniz yer Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Siyaset dediğiniz şey ilkedir, ahlaktır, edeptir. O ilkeler çerçevesinde bulunduğum kentteki hemşehrilerime hizmet etmektir. Toplumun arasına girerken kafanı öne öne eğmemektir” diye konuştu.

Toplu üye katılım töreni, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek tarafından yeni üyelere rozetlerinin takılmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.