BAŞKAN GÜNEL : "TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİN OYUNA TALİBİZ"

BAŞKAN GÜNEL : "TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİN OYUNA TALİBİZ"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, seçim çalışmaları kapsamında Davutlar Mahallesi'nde Celali aşiretine mensup hemşehrileriyle bir araya geldi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, seçim çalışmaları kapsamında Davutlar Mahallesi'nde Celali aşiretine mensup hemşehrileriyle bir araya geldi. Toplantıda bugüne kadar kentte gerçekleştirdikleri yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Ömer Günel, “Beş yıllık görev sürecimiz boyunca ayrım gözetmeksizin kentimizdeki her mahalleye eşit hizmet götürdük. Tüm hemşehrilerimizin oyuna talibiz" dedi.


Görevde olduğu 5 yılda kente 2 milyar 925 milyon TL yatırım yaparak tüm mahallelere eşit hizmet götüren Başkan Ömer Günel, Davutlar Mahallesi'nde Celali Aşireti’ne mensup Taş, Zan, Seyyar ve Kılıç ailelerinin geniş katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
Celaliler Konfederasyonu Aydın Celali Aşireti Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kıyak’ın da yer aldığı toplantıda Başkan Ömer Günel, kent geneli ve Davutlar Mahallesi'ne yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Hemşehrilerinden gelen talep, sorun ve önerileri de dinleyen Başkan Ömer Günel, örnek bir turizm kenti oluşturmak için çok çalıştıklarını söyledi. Bir sonraki dönemde Kuşadası'nda hizmet çağının devam edeceğini belirten Başkan Ömer Günel, "Beş yıllık hizmet karnemizin ve birleştiriciliğin gücüyle hazırlandığımız yerel seçimlerde, tüm hemşehrilerimizin oyuna talibiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.