Başkan Günel'e tebrik ziyaretleri

Başkan Günel'e tebrik ziyaretleri

Kuşadası Belediye başkanı Ömer Günel'e kurum ve kuruluşlar tebrik ziyaretinde bulundu

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, İYİ Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı yöneticileriyle bir araya geldi. İYİ Parti heyeti demokratik bir seçim atmosferinin yaşanmasında önemli rol oynayan Başkan Ömer Günel’e teşekkür ederek yeni görev döneminde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan İYİ Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Müge Başakçı, “İttifak sürecimiz boyunca mecliste kentimize beraber hizmet ettik. Talep ve önerileri değerlendirme hususundaki iş birliğiniz için teşekkür eder, yeni görev döneminde de Kuşadası’nın menfaatleri için birlikle hizmet etmeyi temenni ederiz” dedi.

Başkan Ömer Günel ise, tüm kurumlarla iletişimin devam edeceğinin altını çizerek, “Kentimiz için bugüne kadar tüm kurumlarla, siyasi partilerle ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaptık. Önemli olan Kuşadası ve Kuşadası halkına hizmet. Bu doğrultuda 5 yıl daha verimli bir hizmet dönemi geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

***

Kuşadası’nın mahalle muhtarları, Başkan Ömer Günel’e tebrik ziyaretinde bulundu. Mahallelerden gelen taleplerin değerlendirildiği ziyarette konuşan Başkan Ömer Günel, "Yeni dönemimizde de muhtarlarımızla uyum ve iş birliği içinde hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi.

Katılımcı belediyecilik anlayışıyla kentte görev yapan tüm temsilcilerle bir araya gelmeyi sürdüren Başkan Ömer Günel, makamında Kuşadası mahalle muhtarlarını ağırladı. Başkan Ömer Günel’e önceki görev süresinde tüm mahallelere eşit hizmet götürme anlayışından dolayı teşekkür eden mahalle muhtarları, yeni görev döneminde de başarılar diledi. Ziyarette konuşan Başkan Ömer Günel, “Biz bir önceki görev dönemimizde de muhtarlarımızdan gelen talepleri incelikle değerlendirip çözüme kavuşturduk. Yeni görev dönemimizde de muhtarlarımızla uyum ve iş birliği içinde hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.