BAŞKAN MERSİN, AKPLİ ÖZMEN'E YÜKLENDİ

BAŞKAN MERSİN, AKPLİ ÖZMEN'E YÜKLENDİ

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Mersin Açıklamasında AKP Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'e yüklendi. Mersin: " AKP il başkanı yatıyor Aydın Büyükşehir Belediyesi, kalkıyor Aydın Büyükşehir Belediyesi" dedi.

CHPli Mersin'in açıklaması şöyle:

“Aklın başka bir aklın yörüngesine girmesi ve etkisi altında kalmasına” Türk Dil Kurumu’na göre akıl tutulması deniyor. Bu tanımlamayı unutmayın değerli dostlar.

Bugün ülkemizde tam 24 milyon icra dosyası var. Her gün ülkemizde 30 bin eve, ocağa icra geliyor. Kış daha gelmeden enerji bakanın kendi açıklamasına göre borcu nedeniyle doğalgazı kesilenlerin sayısı %50’den fazla artmış.

Yediemin depoları da haczedilmiş maldan girilmez halde. Semt pazarları kapanırken ne yazık ki pazarın çürükleri için ikinci bir Pazar daha kuruluyor.

Kış lastiğine geçin diye uyarılar yayınlıyorlar ancak fiyatlar %98 artmış, millet çakma lastiğe dönmüş. Kasko bedelleri tam 5 katına fırlamış, insanımız aracıyla Allah’a emanet geziyor.

Hal böyleyken, AKP il başkanı yatıyor Aydın Büyükşehir Belediyesi, kalkıyor Aydın Büyükşehir Belediyesi.

Bu memlekette ASKİ’siyle, üst yapısıyla, parkıyla, sosyal hizmetiyle, 2 buçuk milyar lirayı aşan yatırım yapmış. Yapıldığı günkü bedellerle 1 milyar yüz milyon bedeli bulan ASKİ yatırımı bunların meşhur tabiriyle güncellendiğinde 4 milyar 400 milyonu aşan bir yatırım bedeli ortaya çıkıyor. Hem de reel değerlerle değil devletin yeniden değerleme oranıyla. 2 buçuk milyarlık toplam yatırım bedeli aynı güncellemeyle tam 9 milyar 300 milyonu lirayı aşıyor. Bak bu güncelleme oranlarını biraz muhasebeden anlayan biri varsa çevrende, sor, az bile söylemişler diyecekler. Bu ülkede fakirlik sizin rezil ekonomi yönetiminiz yüzünden her geçen gün artıyor da artıyor.

Kıymetli Aydınlılar,

Şimdi açıklamamın birinci bölümü ile ikinci bölümünü, açıklamamın en başında anlattığım tanımlamayla birlikte, varın siz değerlendirin, bunlar anlamaz, biz milletimizle birbirimizi anlarız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.