BAŞKAN MERSİN “ORTA DİREK DİYE BİR SINIF KALMADI”

BAŞKAN MERSİN “ORTA DİREK DİYE BİR SINIF KALMADI”

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir açıklama yayınladı. Mersin açıklamasında “Orta direk diye bir sınıf kalmadı” dedi

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin'in yazılı basın açıklaması şöyle:

Ülkemiz zor günler geçiriyor. Ekonomik istikrarsızlık, kötü yönetim, ayırt etmeden tüm vatandaşlarımızın belini büktü. Orta direk diye bir sınıf kalmadı. Ne yazık ki AKP yüzünden toplumumuzun büyük bir bölümü açlık sınırında hayatını geçirmeye çalışıyor.

Son verilere göre bu ülkede 6 aileden birisi icralık. Böyle bir şey düşünebiliyor musunuz? AKP’nin bir “hayaldi gerçek oldu” rezaleti daha. Vatandaşımız cüzdanında yalnızca takibe düşmüş kredi kartı taşıyor. Vatandaşımızın bankalara kredi kartı borç bakiyesi yılın son 6 ayında 73,2 milyar lira artmış. Bireysel borç bakiyesi artışı ise 140 milyar liranın üzerinde. Hakikaten böyle bir tabloyu bu ülkeye reva görenlere ne demek lazım siz düşünün.

Ülkemiz kâbusu yaşıyor. 4 kişilik bir ailemizin kuru ekmek masrafı bile aylık 600 lirayı bulmuş. Daha ötesi var mı bunun?

AKP bütün bu çile tablosunun kaynağı olmasına, tam da göbeğinde olmasına rağmen, halen daha pişkin pişkin oturuyor.

Bakın AKP Aydın vekili Mustafa Savaş insan içinde şöyle bir beş dakika görüneyim diyor, Aydın halkı tokat gibi yüzüne gerçekleri yapıştırıveriyor. Ve Mustafa Savaş bütün bunlara rağmen vatandaşlarımızla alay eder gibi sabır sabır diyor. Aklı fikri fitne, kumpas olunca bir insanın, milletin ekonomisini de bilmez, kaynamayan tenceresini de. Sen yeni fitnelerini, iftiralarını kaybettiğin seçimlerin kuyruk yarasını düşünedur Mustafa Savaş, sandıkta bu milletin size çok güzel bir hesabı var. Adisyonu görünce ne yapacaksın bakalım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.