BAŞKAN ÖMER GÜNEL BU KEZ ÖDÜL ALAN PROJELERİ İLE ULUSAL MEDYA GÜNDEMİNDE

BAŞKAN ÖMER GÜNEL BU KEZ ÖDÜL ALAN PROJELERİ İLE ULUSAL MEDYA GÜNDEMİNDE

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, canlı yayın konuğu olarak davet edildiği ulusal TV programlarının yanı sıra ödüle layık görüldüğü hizmet ve projelerle de ülke genelinde adından söz ettiriyor.

Görev süresi boyunca, ulusal ve uluslararası medyada kentin tanıtımını yapmak için çalışan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, canlı yayın konuğu olarak davet edildiği ulusal TV programlarının yanı sıra ödüle layık görüldüğü hizmet ve projelerle de ülke genelinde adından söz ettiriyor.

Son olarak Turkuvaz Medya Grubu tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ege Yatırım İhracat Gastronomi İnovasyon Teknoloji (EGE YİGİT) Ödülleri kapsamında ‘Lütfü Suyolcu Kent Meydanı’ ve ‘Kampinova’ projeleri ile İnovatif Turizm Yatırımı Ödülü’ne layık görülen Başkan Ömer Günel, bir kez daha ulusal medyanın gündemine girdi.

Törende yaptığı konuşmada Kuşadası’nın Türk turizminin amiral gemisi olduğunu söyleyen Başkan Ömer Günel “Türkiye’de turizmin başladığı yer olan kentimiz Kuşadası, sahip olduğu alternatif turizm potansiyeli ile ülkemizde turizmin amiral gemisidir. Bir kentin tanıtımın da ve markalaşmasında ulusal ve yerel medyanın öneminin bilincindeyiz. Bu farkındalık ile gerek ulusal gerekse yerel medyada doğru ve pozitif haberler ile ilgi odağı olmak ve projelerimiz ile yer almak bizleri kentimiz adına onurlandırmaktır. Kuşadası Belediyesi olarak yeni turizm alanında yapılan yatırımların öncüsü olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.