BAŞKAN ÖZCAN, AKKENTLİ VE CHP HEYETİ AYAĞININ  TOZUYLA FELAKET BÖLGESİNE KOŞTU

BAŞKAN ÖZCAN, AKKENTLİ VE CHP HEYETİ AYAĞININ TOZUYLA FELAKET BÖLGESİNE KOŞTU

Ankara’dan dönen Chp Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ayağının tozuyla, Söke'de sel felaketinin yaşandığı bölgeye gitti.

Ankara’dan dönen Chp Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ayağının tozuyla, Söke'de sel felaketinin yaşandığı bölgeye gitti. Özcan ve Akkentli’ye ziyaret esnasında Chp Aydın İl Başkan Yardımcısı Dursun Akçaalan, Chp Söke Kadın Kolları Başkanı Sibel Polat, Chp Söke Gençlik Kolları Başkanı Damla Dirin ve Chp Söke İlçe Yöneticileri eşlik ettiler.

img-20231107-wa0016.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi kurultayı nedeniyle hafta sonunda Ankara'da olan İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli Chp heyeti ile birlikte Demirçay, Kisir, Nalbantlar ve Güneyyaka bölgesini gezdi. Mahalle sakinlerine muhtarlara başsağlığı ve geçmiş olsun dilekleri iletti.

img-20231107-wa0017.jpg​​​​​​​

BAŞKAN ÖZCAN GENEL BAŞKAN ÖZEL’İN TAZİYE MESAJINI İLETTİ.

CHP İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan; "Felaketin ilk anlarından itibaren belediyelerimiz bölgede yaraların sarılması için çalışmalarına başladılar. Partimizin yönetim kademesi, kadın ve gençlik kollarımız da yaraların sarılması kapsamında çalışmalara destek verdi. Bugün Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve Milletvekilimiz Evrim Karakoz da afet bölgesindeydi. Afet bölgesindeki vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz.
Chp Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e bölgemizde yaşanan felaket hakkında kurultay salonunda bilgi verdim. Taziye ve geçmiş olsun mesajlarını muhtar ve vatandaşlarımıza iletmemi istedi. Başta Genel başkanımız olmak üzere halkımıza başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.” dedi.

img-20231107-wa0019.jpg

img-20231107-wa0020.jpg

img-20231107-wa0021.jpg

img-20231107-wa0022.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.